Dizi Haberleri

Amazonun sevilen dizisi The Boysun animasyon dizisi duyuruldu Diabolical

Amazonun sevilen dizisi The Boysun animasyon dizisi duyuruldu Diabolical Amazonun sevilen süper kahraman dizisi The Boysun üçüncü sezonu gelmeden aynı evrende geçen animasyon dizisi duyuruldu. Dizinin ismi Diabolical.

Amazon bildiğiniz gibi kendi video akış platformu Prime Video üzerinden orijinal içerikler üretiyor. Bu içeriklerin arasında en popülerlerden biri de şüphesiz The Boys. Geçtiğimiz saatlerde de The Boys hayranları için güzel bir haber paylaşıldı.

Animasyon Dizisi Diabolical
Amazon Studios ve Sony Pictures Television Studios işbirliğinde geliştirilen yeni animasyon dizisi Diabolical duyuruldu. Dizi 2022de yayınlanacak ve 8 bölümden oluşacak. Dizi The Boys evrenindeki görülmemiş hikayeleri anlatacak. Açıklamalara göre The Boysa göre daha çılgın bir dizi olacak.

Eric Kripke, Seth Rogen ve Evan Goldberg projenin yürütücü yapımcısı konumunda. Ne yazık ki hikaye ve seslendirmen detayları şu an için belli değil. Normalde bu yıl yayınlanması beklenen The Boysun üçüncü sezonundan hala bir haber yok. Ancak 2022nin ilk çeyreğinde yayınlanması yüksek ihtimal.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir