Kuruluş Osman

Kuruluş Osman 76. Bölüm Sesli Fragmanı 22 Aralık Özeti

Kuruluş Osman Dizisi 76. Bölüm Sesli Fragmanı 22 Aralık Özeti atv Kuruluş Osman Son Bölüm Fragmani Kuruluş Osman 76. Bölüm neler yaşanacak Kuruluş Osman 76 Bölüm Fragmanı izle

Kuruluş Osman 75. Bölüm özeti: Şeyh Edebalı, Tekfur Kossesin saldırısına uğramış, Osman Bey İnegöl Kalesinde sıkışıp kalmış ve Boran Alp ise Vezir Alemşahın eline düşmüştür! Bu zor durumdan çıkmak için tüm becerisini kullanan Osman Bey, gücünü tekfurlarla birleştiren Vezir Alemşaha karşı stratejisini kurar.

Osman Beyin Burada bey de benim devlet de benim sözlerine karşılık; Vezir Alemşah, Osman Beyin gücünü kırmak için ağabeyi Gündüz Beye beylik vaat ederken, Osman Beyi de tutuklar. Kayı Alpleri beylerinin tutuklanmasına itiraz ederken, tutuklanan Osman Bey yaralanır! Osman Bey, İnegöl Kalesinden nasıl kurtulacak?

Şeyh Edebalı, Tekfur Kossesin saldırısından kurtulabilecek mi? Vezir Alemşah, Boranı elinde tutmakla neyi hedefliyor? Gündüz Bey, Vezir Alemşahın teklifine ne yanıt verecek? Tekfur Nikola ve Tekfur Kosses, Mariyi Kayı Obasından nasıl çıkaracak? Osman Beyin tutuklanması Kayı Obasında nasıl tepki bulacak?

Kuruluş Osman 76. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir