Dövizdeki düşüşün ardından, akaryakıt fiyatlarına yapılacak zam durduruldu

Dövizdeki düşüşün ardından, akaryakıt fiyatlarına yapılacak zam durduruldu EPDK, açıklanan ekonomik tedbirlerin ardından dövizde yaşanan düşüş sonrasında akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren gelecek zammın durdurulduğunu açıkladı. İşte detaylar:

Daha iki gün önce zamlanan benzin, motorin ve LPG fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere yeni bir zam açıklanmıştı. Dövizde yaşanan düşüş sebebiyle artış durduruldu.

EPDKdan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ekonomik tedbirlerin ardından dövizde yaşanan düşüş sebebiyle akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren yapılacak artışlar durdurulmuştur. ifadelerine yer verildi.

EPDK ayrıca, dövizde yaşanan düşüşün en kısa sürede akaryakıt fiyatlarına yansıyacağının da altını çizdi. Bakalım son dönemde fiyat artışlarına alıştığımız akaryakıt sektöründe bir indirim görebilecek miyiz.

Son olarak 21.12.2021den itibaren geçerli olmak üzere benzinde 62, motorinde 55, LPGde 57 KRŞ/LT artış açıklanmıştı. Bu artış sonrası benzin ve motorinin fiyatı 12 lirayı aşacaktı. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi artış durduruldu.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir