Netflix

The Witcher dan güzel haber 3. sezon senaryosu bitti

The Witcher dan güzel haber 3. sezon senaryosu bitti Geçtiğimiz günlerde ikinci sezonu çıkan Netflixin en popüler dizilerinden birisi olan The Witcherın üçüncü sezonunda ngüzel haber geldi. Senaryo tamamlanmış durumda.

Dünyanın en popüler video akış platformlarından birisi olan Netflixin fantastik kurgu dizisi The Witcherdan güzel haber geldi.

3. Sezon Senaryosu Tamamlandı
Geçtiğimiz günlerde 2. sezon için düzenlenen basın toplantısında dizinin yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich, üçüncü sezonun senaryosunun bitirildiğini aktardı. Ayrıca söylediğine göre üçüncü sezon The Time of Contempt kitabına dayanacak. Lauren Schmidt Hissrichin söylediğine göre üçüncü sezon, ilk iki sezonda hazırlanan olayların sonunda üçüncü sezonda bir yere bağlanacağını söyledi.

Ayrıca her zaman olduğu gibi sıradaki sezonun şu ana kadarki en büyük sezon olacağı da belirtildi. Dizinin popülerleşmesi ile birlikte ikinci sezonda bütçede bir artış olduğu net bir şekilde belli. Umuyoruz ki üçüncü sezonda hikayenin gelişme kısmını görebiliriz. The Witcherın ilk iki sezonu şu anda Netflix üzerinde erişilebilir durumda.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir