film fragman haber

Harry Potter 20th Anniversary Return to Hogwartstan ilk fragman geldi

Eğlence sektörünün en popüler markalarından birisi olan Harry Potterın oyuncu kadrosu 20. yıl özel etkinliği için 1 Ocakta toplanıyor. İlk fragman da geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Eğlence sektörünün en popüler markalarından biri olan, üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğini yitirmeyen Harry Potterın oyuncuları bildiğiniz gibi yeniden bir araya geliyor. Geçtiğimiz saatlerde de bu özel içerikten ilk fragman geldi.

Fragmanda serinin ana karakterleri olan Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger gibi karakterleri canlandıran oyuncuların görebiliyoruz. Bu oyuncular dışında bu özel içerikte göreceğimiz hemen hemen tüm oyuncuları da görebiliyoruz. İçeriğin Friends Reunion bölümünden biraz daha farklı olacağını da görebiliyoruz.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts İlk Fragman

Bu özel içerik 1 Ocakta Harry Potter ve Felsefe Taşının 20. yılı şerefine HBO Maxte yayınlanacak.

Başta Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson olmak üzere birçok isim Hogwarts setine dönecek. Şu an için açıklanan isimler şöyle: Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, Imelda Staunton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Mark Williams, Matthew Lewis, Ian Hart ve Evanna Lynch. Ayrıca ilk iki filmin yönetmeni Chris Columbus da bu özel içerikte bulunacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir