film fragman haber

Henry Cavill doymuyor Şimdi de Red Dead Redemption 2 nin filmini istiyor

Superman ve Witcher rolleri ile tanıdığımız popüler oyuncu henry Cavill, şimdi de popüler oyun Red Dead Dead Reedemption 2nin film uyarlamasında başrol oynamak istiyor.

Son yıllarda oyundan uyarlama dizi ve filmlerin bir hayli popülerleştiğini söylemek gerek. Şu anda saymakla bitmeyecek olan birçok oyunun dizi veya film projesi geliştirme aşamasında. Geçtiğimiz günlerde de popüler oyuncu Henry Cavill başka bir uyarlamayı oyuncuların aklına soktu.

Red Dead Redemtipn 2 Uyarlaması
Geçtiğimiz günlerde röportaj veren popüler oyuncu Henry Cavill, Red Dead Redemption 2nin bir filme uyarlanmasının gzüel olabileceğini söylerken böyle bir olası yapımda da başrolü oynamak istediğini söyledi. Kendisi de oyunu oynamaya yakın zamanda başlamış ve gayet beğenmiş. Red Dead Redemtipn 2nin film uyarlamasını görmek de gayet güzel olabilir ancak senaryo kısmıyla biraz oynamak gerek. Şu an için resmi bir duyuru veya plan olmadığını da belirtelim.

Henry Cavill, Superman rolü ile birçoğumuzun tanıdığı bir oyuncu oldu ve ardından Witcher ve Sherlock Holmes gibi ikonik karakterleri canlandırdı. Şu anda Mass Effect dizisinin başrolü olacağına dair ciddi söylentiler var. Kısaca Henry Cavillı oyun oynayan insanlar yakında zamanda daha birçok kez görecek.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir