film fragman haber

The Matrix Resurrectionsın yapımcısı The Matrix 5in gelmeyeceğini söyledi

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix Resurrectionsın yapımcısı beşinci filmin yapılmayacağını açıkladı.

Bilim kurgu dünyasının en önemli serilerinden biri olan The Matrixin dördüncü filmi geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Ancak hem gişe anlamında hem de kalite anlamında isteneni veremedi diyebiliriz.

The Matrix 5 Gelmeyecek
Geçtiğimiz günlerde The Matrix Resurrections yapımcısı James McTeigue, bir röportaja katıldı ve orada The Matrixin devam filminin, yani The Matrix 5in gelmeyeceğini söyledi. Söylediğine göre The Matrix 4 bir aşk mektubu tarzındaydı ve bu yüzden seri devam etmeyecek.

Aslında filmin gişede bekleneni verememesi de The Matrix 5 ihtimalini ortadan kaldırıyor diyebiliriz ancak yine ilerleyen yıllarda ne olacağı belli değil elbette.

The Matrix 4 şu anda sinemalarda izlenebilir durumda. Filmin yönetmenliğini ise Lana Wachowski üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimler bulunuyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir