Annemizi Saklarken

Annemizi Saklarken 5. Bölüm Sesli Fragmanı 5 Ocak Özeti

Annemizi Saklarken Dizisi 5. Bölüm Sesli Fragmanı 5 Ocak Özeti Annemizi Saklarken 5. Bölüm Fragmanı izle Annemizi Saklarken Son Bölüm Fragmanı 5 ocak 202 çarşamba staR TV Annemizi Saklarken 5. Bölüm Fragmanı seyret

Annemizi Saklarken 4. Bölüm özeti Dündarı ve gelecekle ilgili kurduğu hayalleri kaybetmekten korkan Handan, çocuklar ve evlilik kararı arasında araftadır. Deryanın Handanın kızı olduğunu zaten öğrenmiş olan Bora ise, babasının Handanla ilgili planlarından habersiz öğrendiği gerçeği sindirmeye çalışır. Derya ve Bora arasındaki tansiyon giderek yükselirken, Barışın Deryanın çizimlerini görmesi, Derya ve Bora için yeni bir dönemin habercisidir.

Diğer yanda, Derya ve Handanın pamuk ipliğine bağlı olan anne kız ilişkileri günden güne gerilirken, ne evlilikten ne de çocuklardan vazgeçemeyen Handan, Dündara kendince taktik yapar fakat taktiği ters teper. Handan, hayalini kurduğu her şeyle vedalaştığını düşünürken, geçmişin acı hatıralarını bugüne taşıyan bir yüzleşme işin rengini değiştirir. Gözünü karartan Handan, geri dönüşü olmayan bir karar verip Dündara yürürken, yolun sonunda onu hiç hesaplamadığı bir sürpriz bekler.

Annemizi Saklarken 5. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir