Tozkoparan İskender

Tozkoparan İskender Dizisi 35. Bölüm Fragmanı 16 Ocak Özeti

Tozkoparan İskender 35. Bölüm Fragmanı izle Tozkoparan İskender Yeni Bölüm Son Fragmanı seyret Tozkoparan İskender Dizisi 35. Bölüm Fragmanı 16 Ocak Özeti

Tozkoparan İskender 34. Bölüm özeti: İskender Şipşokun etkisinde kalmıştır ve hareket edememektedir. Zamanbozanlar İskender’in süper güçlerini yok ettiklerini düşünerek kaçmayı başarırken, Ahriman arkada kalarak Zamanın Çocuğu ile arasındaki husumeti tamamen ortadan kaldırmak ister. Lakin hesaba katmadığı bir şey vardır; o da İskender’in yalnız olmadığıdır.

Günümüze geri döndüklerinde hem Tozkoparanları hem de Zamanbozanları büyük sürprizler beklemektedir. Mavi Ay Türk Sporları saldırıya uğramıştır. Pelin ve Bora, bu durum karşısında tüm Pençe öğrencileri önünde Cenk, Efsun ve Haluk’a açıklama yapar. Asya ve Sinan saldırıdan Pençe’yi sorumlu tutsa da Salih elde kanıt olmadan acele hareket etmemek gerektiğini öğütler. Mavi Ay bir delil elde edebilmek için Pençe’yi gözetim altında tutarken, İskender’in telefonuna kimliği belirsiz bir kişiden gelen mesaj onu Mavi Ay’ın yanından uzaklaştırır.

İskender’i ortadan kaldırmak isteyen Ahriman’ı neler bekliyor? Pelin ve Bora yaptıklarının karşılığında nasıl bir tepki görecek? Mavi Ay saldırıyı Pençe’nin gerçekleştirdiğini ispatlayabilecek mi? İskender’in süper güçleri yok oldu mu? İskender’e gelen gizemli mesajı kim attı, mesajda neler yazıyor?

Tozkoparan İskender 35. Bölüm Fragmanı

Diğer Dizi Fragmanları

Arka Sokaklar Fragman

Yasak Elma Fragman

Gönül Dağı Fragman

Kaderimin Oyunu Fragman

Sadakatsiz Fragman

Kuruluş Osman Fragman

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir