Elkızı

Elkızı Dizisi 11. Bölüm Tanıtımı 16 Ocak Pazar

Elkızı 11. Bölüm Fragmanı izle Elkızı Yeni Bölüm Son Fragmanı seyret Elkızı Dizisi 11. Bölüm Tanıtımı 16 Ocak 2022 Pazar fox tv

Elkızı 10. Bölüm özeti Harunun tehdidi karşısında annesinden ayrılmamak için, sevdiği adamı, Aliyi nikah masasında bırakan Ezoyu çok daha zorlu seçimler beklemektedir. Hayatından çıkıp gitmesi için bütün servetini teklif etmesine rağmen Harun Ezodan karısı olmasını ister.

Harun yaşadıklarının faturasını Ezo başta olmak üzere, hayatındaki bütün kadınlara kesmiştir. Annesi dahil. Artık geminin kaptanı odur ve Nermin bile oğlu üzerindeki bütün hakimiyetini kaybetmiştir.

Ezo, Harundan kurtulmak için çırpınırken, Ali Ezodan gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Sevdiği kadının çıkmazlarından habersiz neler olduğunu anlamaya çalışırken, Harun uğruna terk edildiğine inandırıldığı noktada çok tehlikeli bir sınırda bulur kendisini..

Seher ise Mert sayesinde yaralarını sarmış, yeni bir başlangıç yapmaya çalışırken; gösterdiği bir zaaf yüzünden çok daha büyük bir tuzağa çekilir.

Konakta ise Cavidanın verdiği ilaçlarla yatağa mahkum olan Zeliha, ayağa kalkma mücadelesi vermektedir. Çok geç olmadan kendine gelip kızlarını kurtarabilecek midir?

Elkızı 11. Bölüm Fragmanı

Diğer Dizi Fragmanları

Arka Sokaklar Fragman

Yasak Elma Fragman

Gönül Dağı Fragman

Kaderimin Oyunu Fragman

Sadakatsiz Fragman

Kuruluş Osman Fragman

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir