Kuruluş Osman

Kuruluş Osman Dizisi 78. Bölüm Fragmanı 19 Ocak 2022 Çarşamba

Kuruluş Osman 78. Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman Yeni Bölüm Son Fragmanı seyret Kuruluş Osman Dizisi 78. Bölüm Fragmanı 19 Ocak 2022 Çarşamba atv

Kuruluş Osman 77. Bölüm özeti Şeyh Edebalı zindana atılıyor

Kayı Alplerinin kaçırıldığını öğrenen Vezir Alemşah küplere biner ve Şeyh Edebalıyı zindana atar. Osman Bey, Şeyh Edebalıyı kurtarmak için stratejisini belirlerken, Vezir Alemşah ve tekfurların ittifakını bozmayı planlayarak İnegöl pazarını hedef alır. Nikoladan Marinin intikamını almak için Osman Beyle birlik olan Kosses ise Rogatusu yanına çekme uğraşındadır.

Osman Bey kayı obasına dönüyor

Osman Bey, gizlice Kayı Obasına giderek ağabeyi Gündüz Beyle sert biçimde yüzleşir. Ağabeyinden yokluğunda beylik postuna oturmasının hesabını soran Osman Bey, ardından kendisini asi ilan eden Vezir Alemşahın karşısına dikilir ve kılıcını boğazına dayar. Şeyh Edebalıyı kurtarmak için Osman Beyin planı ne olacaktır? Gizlice Kayı Obasına giden Osman Beyi bekleyen tehlike ne? Osman Bey, Vezir Alemşah ile tekfurların ittifakını bozabilecek mi? Osman Bey, Vezir Alemşahla nasıl hesaplaşacak? Kayı postuna oturan Gündüz Beyin yeni hamlesi ne olacak?


Kuruluş Osman 78. Bölüm Fragmanı

Diğer Dizi Fragmanları

Arka Sokaklar Fragman

Yasak Elma Fragman

Gönül Dağı Fragman

Kaderimin Oyunu Fragman

Sadakatsiz Fragman

Kuruluş Osman Fragman

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir