Kara Sevda 58. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kara Sevda 57. son bölümü ile geçtiğimiz akşam ekrana geldi. Hemen ardından yayına girmesi beklenen Kara Sevda 58. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kara Sevda dizisinde bu hafta Emir’in, Nihan’ın anneliğini itibarsızlaştırmak için kurduğu tuzağa Nihan’ın şok etkisi yaratan cevabı, diğer taraftan köşeye sıkışan Zeynep’in çaresizce hayatına son vermeye kalkışması yürekleri ağza getirdi.

Kara Sevda 57. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kara Sevda ekrana gelen son bölümde Kemal ve Nihan, Ozanı öldüren ismn Zeynep olduğunu öğrenince kısa bir şok yaşadı. Öte yandan Emir, Zeynepin Kemalden saklanması için elinden geleni yaptı.

Kara Sevda son bölümünde Bir taraftan Emir’in, Nihan’ın anneliğini itibarsızlaştırmak için kurduğu tuzağa Nihan’ın şok etkisi yaratan cevabı, diğer taraftan köşeye sıkışan Zeynep’in çaresizce hayatına son vermeye kalkışması yürekleri ağza getirdi.

Nihan’ı, Kemal’den uzak tutmayı başaramayacağını anlayan Emir, Nihan’a tuzak kurdu. Nihan’ı kızının hayatını tehlikeye atan anne konumuna sokan Emir, Nihan’ı bir kez daha kızıyla tehdit etti. Nihan’ın, Emir’e cevabı herkes için şok etkisi yarattı. Nihan’ın tüm basının önünde evliliklerinin bir yalandan ibaret olduğunu itiraf etmesi tüm dengeleri altüst etti.

Ozan’ın katili olan Zeynep, Hakan’ın elindeki en önemli kanıtı yok etmeyi başaramayınca iyice köşeye sıkıştı. Çaresizlik içinde çırpınan Zeynep’e, Kemal’in “keşke sen ölseydin” sözleri, onun için son darbe oldu. Kendine çıkış yolu bulamayan Zeynep, hayatına son vermeye karar verdi.

Ayhan’dan Leyla’ya Sürpriz Evlilik Teklifi!

Geçmişteki karanlık bağlarına rağmen, tüm sıkıntıların ortasında büyük bir aşka yelken açan Leyla ve Ayhan, evliliğe doğru adım attılar. Bölümde; Ayhan’ın, Leyla’ya hazırladığı sürpriz evlilik teklifi ekrana geldi. Ayhan’ın romantik teklifine hayır diyemeyen Leyla, evliliğe doğru ilk adımını attı.

Taşların bir kez daha yerinden oynadığı ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde, Nihan’ın şok etkisi yaratan hamlesine, Emir’in cevabı ne olacak?, Zeynep hayatına son mu verecek? gibi sorular yanıt bulacak.

Kara Sevda’nın yeni bölümü 1 Mart Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de!

Asu ve Emir, Kemal ve Nihan aşkına engel olmak adına gerçekleştirdikleri yeni planları devreye soktular. Peki Kara Sevda ekrana gelen 57. son bölüm ardından 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KARA SEVDA 58. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kara Sevda 58. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asu ve Emir’in aşıkları ayırma planı işe yarayacak mı?

Nihan ile Kemal, hediye paketinde bulamadıkları cevabın çok yakınlarında gizlendiğini fark eder. Zeynep’i son anda kurtaran Emir, onunla birlikte Kemaller’le aynı mekandadır. Emir’in plansız bu adımı, gerçeğe uzanan yoldaki ilk büyük gedik olacaktır. Zeynep’in bu cehennemden kurtuluşu çok zordur. Kemal’in o depoda bulacağı ipucu doğru kullanılırsa, katilin kartviziti işlevini görecektir.

Asu, Emir’in Nihan ile Kemal’i sonsuza kadar ayırabileceği planından neden vazgeçtiğini anlayamaz. Ama artık bu konuda Emir’e teslim de olmayacaktır. Ozan’ın katilini arayan kara sevdalılara Asu, uzaktan bir işaret fişeği yollar.
Zeynep, başına gelenleri öğrendiğinde, Emir’in kendisini Nihan için gözünü kırpmadan kurban edeceği gerçeğiyle bir daha yüzleşir. Zeynep’in yüreğinden kopacaklar da, onun kara sevdasının mührünü taşıyacaktır.

Nihan ve Kemal’in sorularına bulacağı her cevabın bir noktasında Zeynep kendine yer bulur. Zeynep ekseninde, Kemal ile Nihan ilk dakikadan karşı karşıya yer almaya başlar. Öte yandan komiser Hakan da elindeki ipuçlarından biri olan düğmeyi incelemeye gönderir. Katilin parmak izi belki de o düğmededir.

Kemal, sorularına cevap almak için Zeynep’le yüzleşmeye karar verir. Kemal bu yüzleşmede bambaşka bir gerçekle sarsılacaktır. Diğer tarafta Emir ise Nihan’ın anneliğini itibarsızlaştıracak bir plan yapar. Ancak Nihan’a artık boyun eğdirmesi imkansızdır. Bu elin rövanşı da olacaktır.

Kendisine doğru yaklaşan adımların sert sesini her geçen gün daha net duyan Zeynep, soluksuz kalır. Deşifre olmamak için son bir ümitle Tarık’tan yardım ister. Tarık ile Zeynep’in tehlikeli harekatı başladığında; Kemal gerçeği öğrenmek uğruna elini ateşe uzatır.
Kemal, büyük resmin parçalarını bir araya getirdiğinde, son eksik parça Zeynep ile arasında birkaç adım kalacaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir