Kaderimin Oyunu

Kaderimin Oyunu Dizisi 9. Bölüm Fragmanı 18 Şubat Özeti

Kaderimin Oyunu Dizisi 9. Bölüm Fragmanı 18 Şubat Özeti star tv Kaderimin Oyunu 9. Bölüm Fragmanı izle Kaderimin Oyunu Son Bölüm Fragmanı Seyret

Kaderimin Oyunu 8. Bölüm özeti Cemal, Asiyeyi daha fazla mutsuz etmemek için uzak durma kararı alırken, Helin ve Cemalin geçmişine dair perdeler aralanır.

Raci, Mahirden kurtulmak için ihtiyacı olan kozu bir türlü ele geçirememiştir ama durmaya niyeti yoktur. Mahir bir yandan Raci ile mücadele ederken öte yandan Fikretin gerçekleri öğrenmiş olmasının gerginliğindedir.

Asiyenin ikisine ait bir hatıra sakladığını öğrenen Cemal, içindeki ateşle yere göğe sığamaz ve tüm aileyi sarsacak bir olaya karışır.

7. Bölüm Konusu;

DNA testi, beklenmedik bir şekilde sonuçlanmış, Asiye ve Mahir büyük bir felaketin eşiğinden dönmüşlerdir. Fakat bu durum, Cemalin kahrolacağı başka bir olaya sebep olur. Cemal mutsuzluğuyla üst üste hatalar yaparken, Helin kocasının hayatında başka bir kadın olduğundan şüphelenmeye başlar. Gülsüm, Mahir ve Asiyenin tuhaf hallerini anlamlandırmaya çalışırken, bir başkası gerçeklerle yüzleşecektir.

Kaderimin Oyunu 9. Bölüm Fragmanı

Diğer Dizi Fragmanları

Arka Sokaklar Fragman

Yasak Elma Fragman

Gönül Dağı Fragman

Kaderimin Oyunu Fragman

Sadakatsiz Fragman

Kuruluş Osman Fragman

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir