O Kız 5. Bölüm Fragmanı

O Kız 6. Bölüm Tanıtımı neler yaşanacak

O Kız 6. Bölüm Fragmanı izle O Kız Son Bölüm Fragmanı seyret O Kız 6. Bölüm Tanıtımı neler yaşanacak

O Kız 5. Bölüm özeti: Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok konuşulan dizisi O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyiciden büyük beğeni kazanan dizinin seyirci ile buluşacak olan 5’inci bölümüne Ozan, Zeynep ve Kadir üçgeninde yaşanan olaylar damgasını vuracak.

Nişandan kaçan Zeynep’in Ozan’ın katıldığı organizasyon sırasında basının karşısında sevgili olduklarını itiraf etmesi ortalığın birbirine girmesine neden olur. Zeynep’in hayatındaki değişiklikler ailesini de etkilemeye başlarken Kadir ve Zeynep kendilerini bambaşka bir maceranın ortasında bulur.

Ozan ise, hayatının en kritik anında karşısında bulduğu Kadir’in kim olduğu gerçeğinin peşindedir. Bu hamlesiyle Sitare’nin eline düşen Zeynep köprüleri yakmıştır ve Sitare ne isterse yapmaya hazırdır. Ve Sitare gaza basar. Zeynep ve Ozan’ın pembe aşk hikayesi başlar. Ancak Hakkı’nın devreye girmesiyle yaşananlar aşk hikayesini sosyal medyadan 3. sayfaya taşır. Yaşananlar Sitare’nin bile hesaplayamadığı boyuta gelir. Çığ gibi büyüyen olaylar hem Zeynep ve Ozan için hem de aileleri için beklemedikleri sonuçlar doğurur.

Zeynep’in büyük itirafı ne olacak? Zeynep ve Ozan cephesinde yaşanan büyük değişim ne? Ozan’ı Kadir mi, bir başkası mı yaraladı?

O Kız’ın yönetmen koltuğuna Özlem Günhan otururken, senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor.

“O Kız” yeni bölümü ile 19 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de

O Kız Yeni Bölüm Fragmanı

alternatif link: o kız 6 bölüm fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir