Bir Peri Masalı

Bir Peri Masalı 10. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Bir Peri Masalı 10. Bölüm Fragmanı izle Bir Peri Masalı Son Bölüm Fragmanı seyret Bir Peri Masalı 10. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Bir Peri Masalı 9. Bölüm özeti Zeynep ve Onur, evlenmeye karar verdiklerinde aşkları için herkesi karşılarına almaya razı olurlar. Hamit başta olmak üzere, herkes buna karşı çıksa da asıl kıyamet Zafer evlilik kararını duyduğunda kopacaktır. Figen Kileci’nin intikamının sonucu ise düğünü gölgeleyecektir.

Bir Peri Masalı 10 Bölüm ile çarşamba fox tv de Zeynep ALİNA BOZ Zeynep iki çocuklu fakir bir ailenin küçük kızı. Annesini erken yaşta kaybetmiş. Annesi dışında ailesinden kimseyle bir bağ kuramamış. Kendisini hiçbir zaman ailesine ait hissetmemiş. Bu da içten içe adını tam koyamadığı, derin bir yalnızlık duygusu yaratır.

Zeynep’in tüm yaşam motivasyonu da bu histen gelmektedir. Bu inanç onun yaşamdan korunma kalkanıdır.

Doğum gününde bulduğu yüklü miktarda parayı, kıvrak zekası ve azmini kullanarak kendini yaşadığı hayattan kurtarıp, zengin bir adamla evlenip rahata kavuşmayı planlar.

HİKAYE

Hayat neden Zeynep’in yüzüne gülmemiştir? Onun, yanında bakıcılık yaptığı insanlardan ne farkı vardır? O da rahat ve konforlu bir hayatı hak etmiyor mudur? Neden hayat ona gülmüyor, yalnızca zorluk çıkartıyordur?

Bu soruları tam da doğum gününde sorarken, Zeynep’in karşısına hayatını değiştirebilecek bir fırsat çıkar. Zeynep, erkek arkadaşı Alp’in kiraladığı arabada bir çanta dolusu para bulunca Alp’le tartışınca, kaza yaparlar. Zeynep’in iki seçeneği vardır: Ya kalıp Alp’in hayatını kurtaracaktır ya da parayı alıp kaçıp kendi hayatını…

Zeynep parayı alıp karanlığa karışır. Bulduğu bu paranın hayatın ona yıllardır çektirdiği çilenin borcu olarak görür. Bu parayla kendisini baştan aşağı yeniden yaratıp, yeni bir kişilik ve geçmişle kapağı cemiyete atacak ve oradan kendisine zengin bir koca bulacaktır.

Fakat Zeynep, kısa bir sürede bu işlerin masallarda yazdığı gibi olmadığını anlar. Cemiyetin küçük ve kapalı dünyasında herkes birbirini ve birbirinin ailesini çok iyi biliyordur. Çok daha planlı davranıp kendisine gerçek bir imaj yapması gerekiyordur. Ve en önemlisi de kendine doğru hedefi seçmesi…

Onur Köksal olur Zeynep’in hedefi. Bambaşka hayatları olsa da kaderleri benzerdir. İkisi de onlara hayatta değer veren tek insan olan annelerini kaybetmiş, ailelerinin içinde kendilerini hep yabancı hissetmişlerdir. Onur, ünlü iş adamı Hamit Köksal’ın en büyük oğlu ve ikinci eşi Harika’dan olmayan tek çocuğudur. Yakışıklı, akıllı ve başarılı olan Onur bütün kızların gözdesi olsa da hiçbir ilişkisi evlilikle sonuçlanmamıştır, bu sebeple Zeynep’in de ideal hedefidir.

Zeynep’in bu ailenin içinde tutunması, Onur ve Köksal ailesinin gözüne girmesi kadar zor olacaktır. Ve kendini gösterip herkesin gözüne girdikçe içinden daha da çıkılamaz bir durumun içine girecek; bulduğu paranın belası, geride bıraktığı ailesi, Alp ve sakladığı gerçekler sürekli peşinden bir gölge gibi gelecektir…

KÜNYE
TÜR: DRAM
YAPIM: MEDYAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YAPIMCI: MERVE GİRGİN AYTEKİN & DİRENÇ AKSOY SİDAR
UYGULAYICI YAPIMCI: SUZAN SÜMELİ
YÖNETMEN: MERVE ÇOLAK
SENARİST: DENİZ AKÇAY
Bir Peri Masalı Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Bir Peri Masalı 10 Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir