İyilik

İyilik 21. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

İyilik 21. Bölüm Fragmanı izle İyilik Son Bölüm Fragmanı seyret İyilik 21. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

İyilik 20. Bölüm özeti Poyraz, Neslihan’la evlenmeyi düşünürken, Damla’nın gerçekten hamile olduğu gerçeğiyle sarsılır. Baba olacağını öğrenen Poyraz, Neslihan’la evlenmekten vaz mı geçecek?

Melis, Murat’la Damla’nın geçmişte bir ilişkileri olduğunu öğrenmiştir. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Melis, bu defa da Murat’ı affedecek mi?

Murat, Damla’ya, sadece onların değil Neslihan ve Poyraz’ın da hayatlarını etkileyecek bir teklifte bulunur. Damla bu teklifi kabul edecek mi?

İyilik 21. Bölüm merak konusu HİKAYE Neslihan’ın dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu illüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu bir kızla. Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır. Ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…

KÜNYE
TÜR: DRAMA
YAPIM ŞİRKETİ: MEDYAPIM
YAPIMCI: MERVE GİRGİN AYTEKİN ve DİRENÇ AKSOY SİDAR
YÖNETMEN: MURAT ÖZTÜRK

İyilik Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: İyilik 21 Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir