Güzel Günler

Güzel Günler 7. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Güzel Günler 7. Bölüm Fragmanı izle Güzel Günler Son Bölüm Fragmanı seyret Güzel Günler 7. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Güzel Günler 6. Bölüm özeti Selma İstanbul’da kendine bir hayat kurmaya çalışırken Alya, Saliha’nın ona verdiği kayıp kolyenin tılsımlı olup olmadığını test etmeye karar verir.

Kıymet Hakim’in konser davetinin, Füsun ise eski nişanlısıyla yeniden iletişime geçmenin heyecanını yaşar. Dış görünüşlerinde değişime gitmeye karar veren Kıymet ve Füsun güzellik merkezinde komik bir macera yaşayacak.

Ailenin desteğiyle yapılan yeni kahveci dükkanının açılış partisi renkli görüntülere sahne olacak. Aynı gece amcasının kurduğu tuzak, Selma için çok zorlu geçecek bir sürecin de başlangıcıdır.

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği beğeni ile izlenen dizisi ‘Güzel Günler’in bu akşam ekrana gelecek olan bölümünde Füsun karakterine hayat veren Ecem Erkek, ‘Demir Attım Yalnızlığa’ isimli şarkıyı seslendirecek.

Kafeye müşteri çekmek için verilen 90’lar partisinde sahneye çıkan Füsun (Ecem Erkek) ‘Demir Attım Yalnızlığa’ isimli şarkıyı seslendirerek herkesi hüzünlendirecek. Ecem Erkek, sahnenin çekimi sırasında şarkıyı canlı bir şekilde söyleyerek herkesi kendine hayran bıraktı. Ecem Erkek, oyunculuğunun yanı sıra yeteneğini sesiyle de göstererek takdir topladı.
‘Güzel Günler’in oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler yer alıyor.
‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor.

‘Güzel Günler’ yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Güzel Günler Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Güzel Günler 7 Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir