Kardeşlerim 75. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Kardeşlerim 75. Bölüm Fragmanı izle Kardeşlerim Son Bölüm Fragmanı seyret Kardeşlerim 75. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Kardeşlerim 74. Bölüm özeti: Sen onurunu, gururunu kurtaracaksın diye; ben, beni sevmeyen insanlarla yaşayamam!
Leyla hızla hastaneye kaldırılırken; tüm çocuklar bu zor zamanında Tolga’ya destek olurlar. Şengül heyecanla, evine geri dönecek Orhan’ı beklemektedir. Sebep olduğu durum yüzünden vicdan azabı duyan Süsen, Sarp’ın şaşırtıcı tavrıyla karşılaşırken, Ömer’in Yılmaz ailesiyle olan bağı gün geçtikçe daha da güçlenir. Hastanede beklenmedik birisiyle karşılaşan Tolga için ise tüm yaşananlar, yeni bir başlangıcın ilk adımı olacaktır.

Kardeşlerim 2022’nin sosyal medyasına damga vurdu!
Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği NGM imzalı atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’in reytinglerdeki başarısı sosyal medyada da karşılığını buldu.

3 sezondur Cumartesi gecelerinin vazgeçilmezi olan ‘Kardeşlerim’ soluk soluğa süren hikâyesi ile izleyiciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Sevilen dizi, Somera araştırma şirketinin 2022 değerlendirme sonuçlarına göre sosyal medyanın da zirvesine yerleşti.

Yapılan araştırma sonuçlarına göre Kardeşlerim, sosyal medyada en konuşulan dizi, en çok konuşulan kadın oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, en çok konuşulan erkek oyuncu Onur Seyit Yaran ve en çok konuşulan dizi çifti: #AsDor olarak yıla damgasını vurdu.

Sevilen oyuncu kadrosu ve şaşırtıcı gelişmeleriyle Kardeşlerim

her Cumartesi 20.00’de atv’de

Kardeşlerim Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Kardeslerim 75 bolum fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir