O Kız 5. Bölüm Fragmanı

O Kız 21. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

O Kız 21. Bölüm Fragmanı izle O Kız Son Bölüm Fragmanı seyret O Kız 21. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

O Kız 20. Bölüm özeti
Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok konuşulan dizisi O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyiciden büyük beğeni kazanan dizinin seyirci ile buluşacak olan 20. bölümünde Zeynep, Ozan’ın sürprizi ile büyük şaşkınlık yaşıyor!

Melek ve Doruk’u öpüşürken gören Kadir büyük bir duygusal yıkım yaşar ve kimseye gözükmeden ortadan kaybolur. Ailesi endişeli bir şekilde Kadir’i ararken, Sitare Kadir’i kendi kapısında bulur. Melek ve Doruk’u gördükten sonra kalbi aşk acısıyla paramparça olan Kadir, aşk acısını konuşmak için Sitare’ye gitmiştir.

Zeynep’in gerçekten Ozan’la evlenmek istediğine inanan Doruk, Zeynep’e hiç belli etmese de duygusal olarak ağır bir yıkım yaşamaktadır. Zeynep ise Ozan konusunda karşı karşıya kaldığı emrivakinin zorluğu içindedir. Zeynep’in nişanlanmasıyla ağır darbe alan Doruk, nişanda Kadir ve Melek arasında bir tuhaflık olduğunu sezmiştir. Minicik bir şüphenin peşine takılır ve öğrendikleri karşısında dehşete düşer.

O Kız, heyecan dolu yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

O Kız Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: O Kiz 21 Bolum Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir