The Flash

The Flash 9. Sezon 4. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

The Flash 9. Sezon 4. Bölüm Fragmanı izle The Flash Son Bölüm Fragmanı seyret The Flash 9. Sezon 4. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

The Flash 9. Sezon 4. Bölüm özeti The Flash 9. sezon 4. bölüm hemen köşede. “Kızıl Ölümün Maskesi, Bölüm 1” hakkında bilmeniz gereken her şey burada.

Team Flash, 9. sezonun ikinci bölümünde, Caitlin Snow’un Frost’u geri getirmeye çalışırken öldüğü ortaya çıktığında bir başka yıkıcı kayıp daha yaşadı. Fedakarlık, Khione’de (ayrıca Danielle Panabaker tarafından canlandırılan) yeni bir karakterin yaratılmasıyla geldi ve Flash Ekibi şimdi Caitlin’in mirasını onurlandırmak için kendisini bulmasına yardım ediyor. Hikayeyle ilgili bariz sorunlar var, ancak Khione’deki tepkiler olumlu oldu.

Arrowverse şovunun son sezonu ve şu anda kapsayıcı tehdit, The Flash’a bir mesaj göndermek için Central City’de ortalığı kasıp kavurmak için yeni Rogue’lar gönderen kötü şöhretli DC Comics kötü adamı The Red Death’i içeriyor. Scarlet Speedster’ı alt etme görevini seslendirdiği sırada, şu ana kadar sadece gölgelerdeki kötü speedster’ı gördük.

Ancak Kızıl Ölüm, merkezinde yer aldığı iki bölümlü bir film çekmek üzere olduğumuz için önümüzdeki haftalarda merkez sahneye çıkacak. Bunlardan ilki olan “The Mask of the Red Death, Part 1” çok yakında The CW’de yayınlanacak ve hakkında bilmeniz gereken her şey burada.

The Flash 9. sezon 4. bölüm yayın tarihi
The Flash 9. sezon 4. bölüm “The Mask of the Red Death, Part 1”, 1 Mart Çarşamba günü saat 20:00’de The CW’de yayınlanacak. ET. Kung Fu’nun üçüncü sezonunun yepyeni bir bölümüyle birlikte yayınlanacak.

The Flash 9. sezon 4. bölüm özeti
Kızıl Ölüm, Team Flash’ın tarafında hızla tekrar eden bir diken haline geldi ve Rogue’dan sonra Rogue’a takımın bir üyesini veya arkadaşlarından birini ele geçirmesi, dikkatini dağıtması veya yok etmesi için teklif verdi. Ancak dördüncü bölüm, Central City’nin yeni kötü adamının hikayenin ön saflarına çıktığını görecek.

The CW tarafından yayınlanan resmi özet aşağıda bulunabilir:

KARANLIK OLSUN – Flash (Grant Gustin) imkansız bir seçim yapmak zorunda kalır. Iris (Candice Patton) eski bir arkadaşı tarafından ziyaret edildiğinde Flash Ekibi, şehirdeki elektrik kesintisiyle Rogue Squad’ı yardıma çağırır. Joe (Jesse L. Martin) ve Cecile (Danielle Nicolet) bir denge bulmaya çalışırlar.

The Flash Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: The Flash 9 Sezon 4 Bolum Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir