Camdaki Kız

Camdaki Kız 75. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Camdaki Kız 75. Bölüm Fragmanı izle Camdaki Kız son Bölüm Fragmanı seyret Camdaki Kız 75. Bölüm Fragmanı özeti Camdaki Kız 75. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Camdaki Kız 74. Bölüm özeti Türkan’ın itirafı Nalan’la Hayri’nin arasının daha çok gerilmesine sebep olur. Nalan, Hayri’yi hala sevmesine karşın ondan uzak durmaya çalışır ama Türkan’ın Nalan’ı arayıp yardım istemesi işleri zorlaştıracaktır.

Billur’la Muzo ise Nalan’ın tekrar Hayri’ye dönmemesi için iş birliği yapmaya devam ederler. Sedat, kendisi için yeni bir adım atmayı başarır. Hayri, Türkan’la boşanmaya kararlıdır ancak boşanma kağıtlarıyla eve geldiğinde bir sürprizle karşılaşır.

HİKAYE:

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Camdaki Kiz 20 Nisan Fragmani

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir