Kardeşlerim 87. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Kardeşlerim 87. Bölüm Fragmanı izle Kardeşlerim Son Bölüm Fragmanı seyret Kardeşlerim 87. Bölüm Fragmanı özeti Kardeşlerim 87. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Kardeşlerim 86. Bölüm özeti Ne oluyor? Mutluluğun resmini çizemeyiz ama umudumuzun heykelini bile dikeriz!

Berk’in biyolojik annesi Serpil’i yaralayan Ayla, Şengül’le birlikte ne yapacağını düşünürken, Zehra’nın suç çetesinden aldığı para dolu çanta, Asiye ve Doruk’un başını çok büyük bir belaya sokar. Tüm Eren ailesi ve Akifler, Doruk ile Asiye’nin içine düştüğü duruma, hep birlikte bir çare ararlar. Ahmet ve Suzan cephesinde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ederken, çocuklar hiç beklemedikleri bir anda, akıl almaz büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalırlar.

Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide’nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar.

Kardeşlerim Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Kardeşlerim 87 Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir