Güzel Günler

Güzel Günler 21. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Güzel Günler 21. Bölüm Fragmanı izle Güzel Günler 21. Bölüm Fragmanı seyret Güzel Günler Son Bölüm Fragmanı özeti Güzel Günler 21. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Güzel Günler 20. Bölüm özeti Yemekte yaşanan yakınlaşmadan sonra Atakan’da hiçbir değişiklik göremeyen Altan, romantik bir plan yapıp Atakan’a aşkını itiraf ettirmeyi kafaya koyar.

Cihangir’in Mihran’ı aradan çıkarma girişimi ikiliyi sürpriz bir biçimde karşı karşıya getirir. Evi terk eden Derin, Ayşim’in önerisiyle geceyi kafede geçirmeye karar verir fakat işler beklediği gibi gitmez. İlk kez Altan’ı kaybetme ihtimaliyle yüzleşen Atakan sonunda yelkenleri suya indirirken aile, evin ortasına bomba gibi düşen bir haberle sarsılacaktır.

Güzel Günler Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Güzel Günler’in oyuncu kadrosunda usta ve genç isimler bir arada yer alıyor. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler’i bir araya getiren ‘Güzel Günler’ izleyicilerin yeni favorisi olacak.

‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzasını taşıyor.

Yapım : TMC Film
Yapımcı : Erol Avcı
Yönetmen : Osman Taşçı
Senaryo : Selin Tunç

Binnur Kaya (Kıymet)

Ecem Erkek (Füsun)

Leyla Tanlar (Selma)

Zeynep Çamcı (Altan)

Güzel Günler Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Güzel Günler 21. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir