Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte elemeye kalan isimler

Survivorda dün akşam ekrana gelen dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Hırs, mücadele ve güç performansına dayalı dokunulmazlık oyununda gülen taraf Gönüllüler takımı oldu. Survivorda dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler Takımı bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Kazanan isim Furkan oldu. Peki Survivorda elemeye hangi isimler kaldı?

Survivor nefes kesen bir Oyun ile daha ekraana geldi. Dün akşam ekrana gelen Survivor dokunulmazlık oyununda Hırs, mücadele ve güç savaşı yaşandı. Ünlüler takımı Survivor dokunulmazlık oyununda ilk oyunu kazanan taraf oldu. Gönüllüler takımı skoru eşitledi. Dokunulmazlık oyunu final turunda ise adeta kıran kırana bir mücadele yaşandı. Survivor dokunulmazlık oyunun kazanan taraf gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU GÖNÜLLÜLER TAKIMININ OLDU!

Survivor ekrana gelen dokunulmazlık oyununda kıyasıya bir mücadele yaşandı. Zaman zaman sinirlerin gerilmesinin yanı sıra Ünlüler Takımında İlhan Mansız, dokunulmazlık oyununun ikinci oyununda sakatlığı nedeniyle yarışamadı. Nefes kesen mücadelenin sonunda gülen taraf Gönüllüler Takımı oldu.

SURVİVORDA ELEMEYE HANGİ İSİMLER KALDI?

Survivor dokunulmazlık oyunun kaybeden ünlüler takımı kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Oyunun kazananı Furkan Kızılay oldu. Bireysel dokunulmazlığın ardından eleme konseyine gelen Ünlüler takımında en çok ismi yazılan isim yine Sabriye Şengül oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Furkan, ikinci eleme adayı olarak Fatih Hürkanın ismini verdi. Böylelikle Survivorda haftanın ilk eleme konseyinde Sabriye ve Fatih ilk eleme adayları oldu.

ÖDÜL OYUNUNU ÜNLÜLER KAZANDI

Dün akşam yapılan ödül oyununda galip gelen taraf Ünlüler takımı oldu. Amerikan futbolunun Survivor uyarlaması olan oyunda iyi olan taraf Ünlülerdi. Ünlüler takımı ödül olarak üçer tane sandviç yediler.

GÖNÜLLÜLER ADASINDA BERNA KRİZİ BÜYÜYOR

Bernanın oyun esnasındaki ve sonrasındaki davranışları takımdakilerin huzursuzluğunu arttıyor. Adadakilerin kendinden uzaklaştıklarını düşenen Berna ise takım arkadaşları ile yüzleşiyor. Erdi ve Berna arasında geçen konuşmada ise Erdi, Bernayı yalancılıkla suçluyor. Yalan söylediğin için insanların tepkisini alıyorsun diyen Erdi, Bernayı bir kez daha sinirlendiriyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir