Yalı Çapkını

Yalı Çapkını 32. Bölüm Tanıtımı 12 Mayıs Cuma

Yalı Çapkını 32. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını Son Bölüm Fragmanı seyret Yalı Çapkını dizisi 32. Bölüm Tanıtımı 12 Mayıs 2023 Cuma star tv

Yalı Çapkını 31. Bölüm özeti Pelin’e evlenme teklifi eden Ferit’i ne Abidin ne Gülgün kararından vazgeçiremez. Bu kararın akabinde Ferit, yine kendini dışarıya atar. Seyran ise Ferit’in Pelin’le evleneceğini öğrendikten sonra içinde fırtınalar kopar. Tarık, ilgisini Seyran’dan eksik etmez. Seyran’ın ağzından kaçırdığı bir laf Kazım’ın kafasını karıştırınca Hattuç’tan konuya el atmasını ister. Seyran kendini tutamaz ve mahkemeden önce Ferit’le Pelin konusunda yüzleşir. Suna’ya gelinlik bakmaya gidilir. Saffet Ağa, Kazım’a bonkör bir hediye verir. Ferit ve Seyran’ın boşanma davasının görüleceği mahkeme günü gelir çatar.

Star ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, izleyicilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizi, en son yayınlanan bölümüyle TOTAL’de Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu. Star’ın sevilen dizisi ‘Yalı Çapkını’ otuzuncu bölümüyle Total’de birinci olarak 28 Nisan Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. ‘Yalı Çapkını’, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da!

Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Yalı Çapkını 32 Bölüm Fragmanı

Tüm Fragmanlar: Yalı Çapkını Son Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir