Kardeşlerim 92. Bölüm Tanıtımı neler yasanacak

Kardeşlerim 92. Bölüm Fragmanı izle Kardeşlerim Son Bölüm Fragmanı seyret 27 mayıs 2023 cumartesi atv

Kardeşlerim 91. Bölüm özeti Kıza leş gibi davranırken aklın neredeydi oğlum?
En güzel hayallerimiz, yıkıla yıkıla inşa oluyor!

Süsen’in başına gelen talihsiz kaza, tüm olayların seyrini değiştirirken, Sarp’ın yaptıklarına dayanamayan Ahmet, oğluyla ilgili radikal bir karar alır. Akif, Yakut Kulüp’te yeni bir maceraya yelken açmak için kolları sıvar.

Şevval, Ahmet ve Suzan’ın ilişkisine darbe vurmak için sinsi bir plan yaparken, Ömer ve Sarp cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanır. Orhan’ın hayalini gerçekleştirmek için sürpriz bir yarışmaya katılan Eren kuzenler ve dostları, şok edici bir durumla karşı karşıya kalırlar.

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul’un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürür.

Yapım: NGM Media
Yapımcı: Nazlı Heptürk
Yönetmen: Serkan Birinci
Senaryo: Gül Abus Semerci
Oyuncular: Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Koçak, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Simge Selçuk, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Evrim Doğan, Melis Minkari, Recep Usta, Lizge Cömert, Berk Ali Çatal, Aslı Mavitan, Kaan Çakır, Nihan Büyükağaç, Nazlı Çetin, Ecem Sena Bayır, Barış Aksavaş, İrem Deniz, Emre Yetek, Atakan Özkaya, Eylül Lize Kandemir ve Cüneyt Mete

Kardeşlerim Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Kardeşlerim 92 Bolum Fragmanı

Yüz Yıllık Mucize son bölüm fragmanı

Güzel Günler son bölüm fragmanı

Ateş Kuşları son bölüm fragmanı

Adım Farah son bölüm fragmanı

Aile son bölüm fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir