Evlilik Kredisi Başvurusu ne zaman 2023, 150 bin TL evlilik kredisi şartları neler?

EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURUSU ne zaman 2023, 150 bin TL evlilik kredisi şartları neler? Faizsiz evlilik kredisini kimler alabilecek? Evlilik kredisi başvuru tarihleri gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi verileceğini açıklamıştı. Gözler evlilik kredisi başvurularına çevrildi. Peki 2023 evlilik kredisi başvuruları ne zaman, şartlar neler?

Evlilik kredisi başvurusu ne zaman? sorusunun cevabı merak ediliyor. Faizsiz evlilik kredisi şartları ve kimlerin alabileceği ile ilgili detaylar araştırılan konular arasında bulunuyor. Peki 150 bin TL evlilik kredisi şartları neler ve kimler alabilir?

EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURUSU NE ZAMAN?
Evlilik kredisi başvuru tarihleri henüz belli olmadı. 2 yıl geri ödemesiz 150 bin evlilik kredisi başvuru tarihleri belli olduğu zaman habere eklenecek.

EVLİLİK KREDİSİ AYRINTILARI NELER?
Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz. Ayrıca, Aile ve Gençlik Bankasının faaliyetleri arasında, çocukların eğitimi başta olmak üzere aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çeşitli hizmetler de desteklenebilecektir.”

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir