magazin

Demet Özdemir ile boşanan Oğuzhan Koç Ala Tokel ile aşk mı yaşıyor?

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile sosyal medya fenomeni Ala Tokel’in birlikte görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialar sonrası Ala Tokel’den yanıt geldi.

İlişkileri ve düğünleri ile ünlüler dünyasında 2022 yılına damga vuran Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, sosyal medyada aşk dolu pozlar verirken, sürpriz şekilde ayrılık kararı almıştı. 8 Mayıs’ta tek celsede boşanan Özdemir ve Koç, Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya avukatları ile katılmış, karşılıklı olarak hiçbir şey talep etmemişti.

BU KADAR GÜRÜLTÜYE GEREK YOK

10 dakika süren duruşma sonrası adliyeden ayrı ayrı çıkış yapan ikliliden Koç, “Gereken açıklamaları yapmıştık, siz de gereken şeyleri biliyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim” demişti. Oğuzhan’dan beş dakika sonra çıkan Özdemir ise “Arkadaşlar teşekkür ederim, bir açıklama yapmayacağım. Bu kadar gürültüye gerek yok” şeklinde konuşmuştu.

ALA TOKEL İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Ani bir kararla boşanan ve evlilikleri kısa süren çift sık sık magazin gündeminde yer ediyor. Son olarak Oğuzhan Koç fenomen Ala Tokel ile görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde Alaçatı sokaklarında fenomen Ala Tokel’le görülen şarkıcının aşk yaşadıkları iddiası hemen gündeme geldi.

AÇIKLAMA GELDİ

Arabada görüntülenen ikilinin tüm geceyi birlikte geçirmesi iddiaları güçlendirirken gerçek ortaya çıktı. Ala Tokel hakkında çıkan haberlerle dalga geçerek Oğuzhan Koç’un komşusu olduğunu söyledi.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir