AÖF yaz okulu online mı? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınavı ne zaman?

Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu kayıtları gerçekleşti ve adaylar sınav tarihine odaklandı. 2022-2023 yılı AÖF yaz okulu süreci ise 7 hafta sürecek. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim yaz okulu sınavı ne zaman? AÖF yaz okulu online mı, yüz yüze mi?

AÖF akademik takvimine göre yaz okulu kayıt süreci 3-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. 2022-2023 yılı AÖF yaz okulu 3 Temmuz’da başladı. İşte, AÖF yaz okulu sınav tarihi hakkında..

AÖF YAZ OKULU ONLİNE MI?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim (AÖF) yaz okulu 3 Temmuz’da başladı. Yaz okulunun online olması beklenenler arasında.

2022-2023 AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?
AÖF yaz okulu 3 Temmuz’da başladı ve 19 Ağustos tarihinde son bulacak. Yaz okulu sınavı 19 Ağustos 2023 tarihinde düzenlenecek.

Sınavda her ders için 20 soru sorulacak ve 30 dakika süre verilecektir. Yaz okulu başarı değerlendirmesi tek sınav üzerinden yapılır ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100’dür.

LGS tercih ne zaman bitiyor? 2023 LGS lise tercihleri nereden, nasıl yapılıyor? Lise tercihleri için son gün…
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih süreci sürüyor! Ortaöğretim öğrencileri, 2023 LGS sınavına 4 Haziran günü girmişti ve sonuçlar ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin erişimine açılmıştı. Lise tercihleri de başladı. Peki, LGS tercihleri nasıl ve nereden yapılır?

1LGS tercih ne zaman bitiyor 2023 LGS lise tercihleri nereden, nasıl yapılıyor Lise tercihleri için son gün…
LGS 2023 tercihleri çevrimiçi olarak alınıyor. Binlerce ortaöğrenim öğrencisi, dört yıl eğitim görecekleri lise tercihlerine odaklandı. MEB tarafından tercih süreci 3 Temmuz tarihinde alınmaya başladı. LGS son tercih günü ne zaman?

LGS SON TERCİH GÜNÜ NE ZAMAN?
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Liselere Geçiş Sistemi tercihleri 3 Temmuz’dan başladı ve son gün ise 19 Temmuz saat 17.00 olarak duyuruldu.

Öğrenciler, “merkezi sınav puanı ile öğrenci alan okullar”, “yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullar” ve “pansiyonlu okullar” üç grupta tercih yapacak.

Tercihler öğrenci ve velisi tarafından https://e-okul.meb.gov.tr internet adresinden ve ya herhangi bir ortaokul/imam hatip ortaokulu müdürlüklerinden yapılabilecektir. Yapılan tercihler mutlaka ilgili ortaokul müdürlüklerine onaylatılacaktır.

2023 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?
LGS yerleştirme sonuçları ve boş kalan kontenjanlar, 24 Temmuz 2023 tarihinde “meb.gov.tr” adresinde açıklanacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir