magazin

MasterChef te gergin anlar Mehmet Şef yarışmacıları kulise gönderdi

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu ‘MasterChef Türkiye All Star’ TV8 ekranlarında tüm hızıyla sürüyor. MasterChef’in ekrana gelen yeni bölümünde, yedek kadroya giren son isim belli olurken, Mehmet Şef tüm uyarılarına rağmen yarışmacılara tarif vermeye devam eden balkondaki dört isme sinirlendi ve kulise gönderdi.

All Star formatı ile ekranlara geri dönen ve jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ile Danilo Zanna’nın oturduğu MasterChef Türkiye’de kıyasıya mücadelelerin ardından ana kadro tamamlandı. MasterChef’in yeni bölümünde ise All Star’ın ana kadrosuna giden son yedek yarışmacı belli oldu.

YARIN ANA KADRONUN İLK GÜNÜ

Mehmet Şef, programın başında yaptığı açıklamada ”Arkadaşlar yarın ana kadronun ilk günü. Bu geceki yarışmayı kazanıp yedeklerden birinci olan arkadaşımız, ana kadrodan elenen yarışmacının yerine girecek” dedi.

MasterChefte gergin anlar Mehmet Şef yarışmacıları kulise gönderdi
ANA KADROYA GİREN 20 İSİM

MasterChef’in ana kadrosunda; Güzide Mertcan, Suna Aydın, Eda Karabulut, Batuhan Bayır, Rıfat Yurttaş, Sefa Okyay Kılıç, Tanya Kilitkayalı, Esra Tokelli, Eray Aksungur, Berker Başmanav, Sergen Özen, Burcu Önal, Tahsin Küçük, Dilara Başaran, Mert Yılmaz, Çağatay Akgül, Büşra Zambak, Ayaz Geçer, Gamze Tosun ve Tolga Şener’den oluşuyor.

MasterChefte gergin anlar Mehmet Şef yarışmacıları kulise gönderdi
YEDEK KADROYA GİREBİLMEK İÇİN 14 İSİM YARIŞTI

MasterChef’te ana kadroya giremeyen isimler, yedeklere giren son isim olabilmek için mücadele verdi. Duygu Acarson Atun, Kaan Noyanalpan, Hakan Kanık, Azize Polat, Ebru Has, Mustafa Aydın, Görkem Demiral, Faruk Batuhan Öner, Emre Büber, Celal Sarıgül, Vural Burnaz, Tayfun Genç, Melih Berkay Gündüz ve Araz Aknam’dan oluşan 14 isim, yedek kadroya giren son kişi olabilmek için canla başla mücadele etti.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir