magazin

Meghan Trainor yeniden anne oldu! Bebeğini kucağına aldığı ilk anları paylaştı

Sevgilisi Daryl Sabara ile 2018 yılında nikah masasına oturan ABD’li şarkıcı Meghan Trainor, ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. 29 yaşındaki ünlü isim, bebeğini kucağın aldığı ilk anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaştı

Meghan Trainor ile Daryl Sabara, ünlü şarkıcının doğum günü olan 22 Aralık’ta hayatını birleştirmişti. Evlendikten sonra sosyal medyadan bir paylaşım yapan ünlü isim, ”En güzel yaş günüm. Bana destek olan herkese teşekkür ederim. Sevgili eşim, seni sonsuza dek seveceğim” mesajını paylaşmıştı. Sabara ise eşinin paylaşımına ”Dünyanın en güzel gelinine sahibim. Beni şanslı kıldığın için teşekkürler” yorumunda bulunmuştu.

Meghan Trainor yeniden anne oldu Bebeğini kucağına aldığı ilk anları paylaştı
MÜJDELİ HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Çiftin mutluluğu evlendikten üç yıl sonra erkek çocuklarının dünyaya gelmesiyle katlanmıştı. Trainor, 8 Şubat 2021’de dünyaya gözünü açan bebeğinin fotoğraflarını Instagram sayfasından yayınlayarak, müjdeli haberi takipçileriyle paylaşmıştı. İlk çocuğunu kucağına alan şarkıcıya, takipçileri tarafından tebrik mesajları yağmıştı.

Meghan Trainor yeniden anne oldu Bebeğini kucağına aldığı ilk anları paylaştı
İKİNCİ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ

Daryl Sabara ile mutlu evliliği devam eden Grammy ödüllü 29 yaşındaki şarkıcı, ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. İkili, tanışmalarının yedinci yıl dönümü olan 1 Temmuz günü ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar.

Meghan Trainor yeniden anne oldu Bebeğini kucağına aldığı ilk anları paylaştı
BİRLİKTE İLK KARELERİNİ PAYLAŞTI

Çift, yeni doğan erkek bebeklerine Barry Bruce Trainor adını verdi. Trainor, bebeğini kucağına aldığı ilk anları da 17.7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından paylaşmayı ihmal etmedi.

TEBRİKLER KARDEŞİM

Paylaşımı iki milyona yakın beğeni alan ünlü isim, paylaşımında doktoruna ve sağlık ekibine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Meghan Trainor’a takipçilerinden tebrik mesajları yağdı. Paris Hilton, Trainor’ın paylaşımına ”Tebrikler kardeşim! Senin adına çok mutluyum” yorumunda bulundu.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir