Microsoft, Windows 11 de 3D emojileri test etmeye başladı

Yazılım devi Microsoft, duyurulmasından iki yıl sonra, Windows 11 işletim sisteminde 3D emojilerin testlerini başlattı. İşte yeni emojiler.

Microsoft ilk olarak 2021 yılında, Windows’taki düz ve modası geçmiş emojilerin yerini alması beklenen 3D emojileri göstermişti. Şirket yeni emojileri kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Zira, Windows Insider Preview Build’de (25905) 3D emojiler ortaya çıktı.

Yakında kullanıma sunulacak
Yeni emojiler, 2022’nin başlarında Microsoft Teams’te tanıtılanlara çok benziyor. Gradyan nedeniyle, şu anda Windows 11’de kullanılan emojilerden daha hacimli görünüyorlar. Yeni emojilerin Windows 11’de kullanılabilir hale gelmesiyle birlikte bazı uygulama ve tarayıcılarda da kullanılabilir hale geleceği belirtiliyor. Ancak kesin liste henüz belirtilmedi.

Yeni emoji tasarımını şimdilik sadece Windows Insider programı üyeleri deneyebiliyor. Muhtemelen, bu emojiler gelecekteki Moments güncellemelerinden birinde sistemin kararlı sürümüne eklenecek. Zira Microsoft henüz yeni emojilerin ne zaman kullanıma sunulacağına dair bir tarih vermiş değil.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir