magazin

Jennifer Lopezin gergin anları! Cehenneme kadar yolunuz var

Jennifer Lopezin gergin anları! Cehenneme kadar yolunuz var Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez, yaşadığı tatsız bir olayla gündeme geldi. Gittiği spor salonunun önünde gazetecilerle gerginlik yaşayan ünlü isme, salon çalışanından destek geldi.

Son dönemde özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, son olarak gazetecilerle yaşadığı bir olayla adından söz ettirdi.

Page Six tarafından elde edilen video görüntülerine göre; 53 yaşındaki yıldız, formunu korumak için gittiği spor salonunun kapısında kaldı. Salon görevlilerinden biri, uzun bir süre dışarıda bekleyip kapıyı çalan ünlü ismi sonunda içeri aldı.

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE SİNİRLENDİ!

Ardından sporunu yapan ve saatler sonra salondan çıkış yapan JLo, kendisini bekleyen gazetecilerle karşılaştı.

Jennifer Lopezin gergin anları Cehenneme kadar yolunuz var
Kendisine “İyi günler” diyerek selam veren muhabirlere; “Cehenneme kadar yolunuz var, hoşça kalın!” diyerek bağırdı. Lopez, ardından plakasız bir SUV ile oradan uzaklaştı.

SALONA GELDİĞİNDE ASLA BÖYLE DAVRANMIYOR

Yaşananların ardından söz konusu spor salonunun bir çalışanı, Page Six’e özel açıklamalarda bulundu. Şarkıcıyı savunan çalışan, şu ifadeleri kullandı:

Jennifer çok tatlı bir hanımefendi. Gerçekten çok kibar tavırları var. Salona geldiğinde asla böyle davranmıyor. Paparazziler oldukça rahatsız ediciydi, Jennifer gerçekten iyi biri.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir