emanet

Emanet 598. Bölüm Tanıtımı izle neler yaşanacak

Emanet 598. Bölüm Fragmanı izle 20 ağustos pazar kanal7

YAMAN VE NANA’YI NELER BEKLİYOR?

Seher’in ölümünün ardından üç ay geçer. Seher’in ölümü kendisi de aslında hain bir tuzağın kurbanı olan Aziz’in üstüne kalır. Asıl azmettirici olan Topal ellerinde kardeşinin kanı ile aile imparatorluğunun başına geçerken, Yaman’ı da hapse attırmak için elinden yapar fakat amacına ulaşamaz. Geçen üç ayın içinde, Yaman, Aziz’i öldürme suçuyla göz altına alınsa da işlenen suçtan aklanır.

Seher’in ölümünden sonra Yusuf içine kapanır. Bir yandan ölen karısının yasını tutan Yaman diğer yandan da biricik yeğenini yeniden güldürmek ister. Fakat Yaman’ın bulduğu çözümler hiçbir işe yaramaz. Yaman yeğeninin tekrar eskisi gibi olması için birçok yol dener. Bir gün konağa bir yabancı gelir. Bir anda hayatlarına giren bu yabancı Yaman ve Yusuf’un hayatını nasıl etkileyecek? Kalbini tüm dünyaya kapatan Yusuf’un yüzü yeniden gülecek mi? Hepsi ve daha fazlası Emanet ile Kanal 7 izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Büyük yasa gark olan Yaman ve ağabeyinin katilini arayan Nana’nın öyküsü Emanet her gün saat 19:00’da Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Nana Stambolishvili, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Sevda Karabulut, Ferda Işıl, Hülya Aydın, Ömer Gecü, Burhan Ökmen, Binnaz Ekren, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz Eyüboğlu, Mehmet Ali Aslan, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Erman Ersoy, Merdan Kardan, Seda Dadaşova
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

Emanet Yeni Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir