Adım Farah

Adım Farah 22. Bölüm Tanıtımı Seyret Neler Yaşanacak

Adım Farah Dizisi 22. Bölüm Sesli Fragmanı izle Adım Farah Son Bölüm Fragmanı neler olacak 25 kasım cumartesi fox tv

Adım Farah 21. Bölüm özeti Annesinin yaşadığını öğrenen Farah, Tahir’le birlikte hayalini kurdukları aileyi bir araya getirmek için savaşmaya hazırdır. Mahmoud, Tahir’i yeni başlangıçlar yapmak üzere eve çağırır. Kardeşine kavuşmak için her şeyi yapmaya hazır olduğunu düşünen Mehmet büyük bir açmazın içindedir.

Azadi ailesindeki gerilim yükselir ve tüm aile bireyleri arasındaki ipler iyice gerilir. Annesine kavuşup Behnam’dan kurtulmak üzere harekete geçen Farah ise kendini beklenmedik bir durum içinde bulur. Farah’ın başı tahmin edemeyeceği kadar büyük bir belanın içindedir.

HİKAYE
Farah (Demet Özdemir), 28 yaşında İranlı bir kadındır. 6 sene evvel İran’dan Fransa’ya kaçarken İstanbul’da durmak zorunda kalır çünkü hamile olduğunu öğrenmiştir. Kaçak olarak burada yaşamaya başlar. Üstelik, oğlu Kerimşah’ (Rastin Pakhanad)’ın nadir rastlanan bir hastalığı vardır. Bağışıklık sistemi doğuştan çok zayıf olduğundan, Kerimşah hastalıklara açıktır. Bu yüzden steril bir ortamda yaşamak zorundadır. Tıp eğitimi almış olmasına rağmen, Farah kaçak olarak İstanbul’da temizlikçi olarak çalışmaktadır. Farah’ın hayattaki gayesi oğlu Kerimşah’ın sağlığına kavuşması ve normal çocuklar gibi bir hayatı olabilmesidir. Bir an evvel para biriktirip oğlunun tedavisini tamamlayıp tekrar Fransa’ya gidecektir.

Ancak Farah’ın dünyası bir gecede alt üst olur. Temizliğe gittiği bir mekânda mafyanın işlediği bir cinayete şahit olur ve Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile tanışır. Farah, canı pahasına olay yerini hiçbir iz bırakmadan temizler. Ancak cinayetin görgü tanığı olduğu için mafya öldürülmesini ister ve bu görev Tahir’e verilir. Tahir, mafya liderinin yanında büyümüş, kimsesiz, yalnız bir adamdır. Ölen kişinin polis olduğu ortaya çıkınca Farah için işler daha da içinden çıkılmaz hale gelir. Bir yandan da polis Mehmet (Fırat Tanış) tarafından sıkıştırılmaktadır.

Tahir ve Farah bu ölüm kalım çıkmazında önüne geçemedikleri duygularıyla da sınanacaklardır.

KÜNYE
TÜR: DRAMA
YAPIM ŞİRKETİ: O3 MEDYA
YAPIMCI: SANER AYAR
YÖNETMEN: RECAİ KARAGÖZ
SENARİST: DENİZ DARGI, M. CEM GÖRGEÇ, S. CENK BOĞATUR

Adım Farah Son Bölüm Fragmanı

Alternatif link: adim farah 22 bolum fragmani izle

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir