Spor

Manchester United da Marcus Rashford gerçeği ortaya çıktı Erik ten Hag istemedi

Manchester United’da Marcus Rashford gerçeği ortaya çıktı: Erik ten Hag istemedi Karşılaşmada oynamak istediğini Erik ten Hag’a bildiren Marcus Rashford’ın Newport County’ye karşı neden kadrodan çıkarıldığı ortaya çıktı.

Rashford maç kadrosundan çıkarılmıştı
Ten Hag, Newport’a karşı oynama teklifini reddetti
Ona tek başına antrenman yapmasını söyledi

NE OLDU?
The Times’ın haberine göre, Marcus Rashford takımının Newport County ile oynayacağı maçta yer almak istediğini Erik ten Hag’a bildirdi. Ancak Erik ten Hag bu teklifi reddederek 26 yaşındaki oyuncuya tek başına antrenman yapmasını söyledi.

BÜYÜK RESİM
Marcus Rashford geçtiğimiz sezonu çıktığı 56 maçta kaydettiği 30 gol, 9 asistle kapatmıştı. Ancak bu sezon 26 maçta yalnızca 4 gol, 5 asist kaydedebildi.

Athletic’in haberine göre, Marcus Rashford akademi oyuncularından biriyle Kuzey İrlanda’ya gitti ve maçtan önce burada bir gece kulübünde görüldü. Manchester United’dan yapılan açıklamada ise Marcus Rashford’ın hasta olduğu ve bu nedenle maç kadrosuna alınmadığı belirtilmişti.

Rashford’ın para cezası alacağı konuşulurken iki haftalık maaşının yani 650 bin sterlin’in kesileceği söyleniyor.

BUNU BİLİYOR MUSUNUZ?
Geçtiğimiz yılın kasım ayında da Marcus Rasford, Manchester City ile oynanan derbinin ardından gece kulübüne gitmiş ve ceza almıştı. Erik ten Hag o dönem yaptığı açıklamada, “Her şeyi düzeltmek için çok motive. Onunla konuştum. Özür diledi ve konu kapandı. Bu bizim iç meselemiz.” dedi.

SIRADA NE VAR?
Newport County deplasmanından 4-2’lik galibiyetle dönen Erik ten Hag’ın ekibi, FA Cup’ta 5. tura yükseldi.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir