Korkma Ben Yanındayım

NOW TV Korkma Ben Yanındayım 3. Bölüm Tanıtımı Seyret 23 Mart

Korkma Ben Yanındayım 3. Bölüm Fragmanı izle Korkma Ben Yanındayım 3. Bölüm Fragmanı seyret Korkma Ben Yanındayım Son Bölüm Fragmanı neler olacak

Korkma Ben Yanındayım dizi konusu: HİKAYE

Ailesinin gözbebeği İnci (Nilsu Berfin Aktaş), Ulusözler Koleji’nin burslu öğrencisidir. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert’ten (Eren Ören) hamile kalır. Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerine koşan iki gencin hayatı sonsuza kadar değişir. Evlatlarının hayatındaki değişim aileleri de derinden etkileyecektir. İnci’nin annesi Seher (Günay Karacaoğlu), aynı okulda hademe olarak çalışmaktadır. Selahattin (Şevket Çoruh) ile kurdukları dünyada, evlatları için mücadele etmektedirler.

En büyük hayalleri de onları her zaman gururlandıran kızları İnci’nin doktor olmasıdır. Turgut (Murat Aygen), Ulusözler Koleji’nin sahibi ve müdürüdür. Baskı ve korkuyla sindirdiği Aylin’le (Didem Balçın) evlilikleri proje gibidir. Aylin her ne kadar bu projenin bir parçası olarak kalsa da evlatları için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır. Henüz doğmamış bebeğin, iki genç ve aileleri üzerinde estireceği rüzgar merak konusudur.

KÜNYE
TÜR: DRAM
YAPIM ŞİRKETİ: MEDYAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YÖNETMEN: MERVE ÇOLAK
SENARYO: ERKAN BİRGÖREN

İnci
NİLSU BERFİN AKTAŞ
İçinde büyüdüğü yoksul hayata inat, başarısı ve duruşu ile her zaman örnek gösterilir. Sağlam adımlarla geleceğine yürüyen İnci, ailesi için umut ışığı ve en büyük güç kaynağıdır. Ailesinin gururla gösterecekleri başarılı bir örnek çocuk olmak için çok çalışır. Fakat bir okul partisinde aşkın büyülü dünyasına kapılınca hayat, İnci ve en yakınları için öngörülemez bir hal alır.

Seher
GÜNAY KARACAOĞLU
İnci’nin annesi. Ulusözler Koleji’nde temizlik personeli olarak çalışmaktadır. Ailesini bir arada ve ayakta tutmak için elinden gelen her şeyi yapar. Çocukları her şeyden önemlidir. Söz konusu çocukları olunca gözü dünyayı görmez.

Korkma Ben Yanındayım Son Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Korkma Ben Yanındayım 3. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir