Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izle

Fenerbahçe Trabzonspor Maçını canlı izle seyret LİG TV canlı izle- Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izle seyret Fenerbahçe Trabzon canlı izle seyret

Fenerbahçe – Trabzonspor maçı saat kaçta ? hangi kanalda ?. Fenerbahçe – Trabzonspor maçı cap canlı lig tv de izle Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Canlı Lig tv de cap canlı Özet İzle. Fenerbahçe Trabzonspor maçı geniş özeti izle, 18 Aralık 2011 Fenerbahçe Trabzonspor Spor Toto Süper Ligin 16. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Fenerbahçe ile Trabzonspor 105. kez karşı karşıya gelecek.
Spor Toto Süper Ligde bügün Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak zorlu karşılaşma için geri sayım başladı. Hüseyin Avni Aker Stadında 13 Şubat 1974 tarihinde yapılan ve 0-0lık beraberlikle sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 38 yıllık rekabette iki takım birçok sezonda birlikte şampiyonluk mücadelesi verdi. Özellikle geçtiğimiz yıl başlayan ve bu sezon şike skandallarının da etkisiyle aradaki gerilim artarken, önemli mücadele öncesinde futbolseverlerin tek temennisi ekipler arasındaki yüksek tansiyonun sahaya olumsuz bir şekilde yansımaması.

Yarınki maçla birlikte 105. kez karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında bugüne dek oynanan 104 maçın 39unu Fenerbahçe kazanırken, 37sinde ise gülen taraf Trabzonspor oldu. 28 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe zirve takibini sürdürmek istiyor

Teknik Direktör Aykut Kocaman bu maçı intikam maçı olarak görmediklerini söylese de, sarı-lacivertli tarafların önemli bir çoğunluğu psikolojik açıdan bu mücadeleye farklı bir gözle bakıyor. Şükrü Saracoğlu Stadyumunda seyircisi önünde rakibini mağlup ederek zirve yarışını sürdürmek isteyen sarı-lacivertli ekipte Bekir İrtegünün dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzon çıkış arayacak

Bu sezon Şampiyonlar Ligi maçlarıyla birlikte yoğun bir fikstüre giren Trabzonspor, ligde halen istikrarı sağlayabilmiş değil. Ligde oynadığı son 5 maçtan da galibiyet alamayan bordo-mavili takım için Fenerbahçe karşılaşması çıkış maçı olabilir. Trabzonsporda sakatlıkları süren Robert Vittek ve Tayfun Coranın yanı sıra kart cezalısı olan Didier Zokora da Fenerbahçe karşısında görev alamayacaklar.

Benzer Yazılar