Gönlümde yeri başka

1983 yılında evlendiği, kızı Yağmur’un babası Cihan Ünal’ı televizyon programında ağırladı

Sinemanın sultanı Türkan Şoray, 1983 yılında evlendiği, kızı Yağmur’un babası Cihan Ünal’ı televizyon programında ağırladı. Vatan’da yer alan habere göre; Ünal ile keyifli bir program yapan Şoray, çekimlerden sonra kendisine yöneltilen “Program sırasında heyecanlandınız mı sorusunu “Cihan Bey’in benim gönlümde yeri her zaman başkadır. Ölene kadar da öyle olacak. Benim en değerli varlığım olan kızım Yağmur’un babası. Cihan Bey çok iyi bir baba. Yağmur’un bütün özel günlerinde yanımızda oldu, hep birlikte olduk” sözleriyle yanıtladı. Şoray’ın anlattığına göre Cihan Ünal ile tanışma öyküsü ise şöyle:

Türkan Şoray, önce Kral Lear oyununda, sonra 4. Murat dizisinde gördüğü Cihan Ünal ile 1983 yılında Pera Palas’ta “Seni Seviyorum” adlı filmininin çekimlerinden önce tanışmak ister. Çünkü Şoray’a göre ‘duygusal bir filmde oynamak için karşısındaki oyuncunun duygularını öğrenmesi’ gerekmiştir. Şoray ve Cihan Ünal, ilk kez Pera Palas’ta konuşmaya başlarlar ve ardından ‘Seni Seviyorum’un diğer sahnelerini çekmek için Bodrum’a giderler. İkilinin aşkı ise Mine filminin çekimlerinde başlar.

Cihan Ünal sayesinde teatral yeteneklerini geliştirmeyi öğrendiğini belirten Şoray, çok zorlandığı kahkaha atma eksiğini de onun özel dersleriyle giderdiğini söyledi.

Program 12 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’de NTV’de yayınlanacak.

Türkan Şoray, eski eşi Cihan Ünal’ın kızı Yağmur’u her zaman desteklediğini söyledi.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir