Show Haberden Büyük Hata

Uyuşturucu baronu Tilki Selim’in yakalanması gazete ve televizyonlarda geniş yer aldı. Ancak Show Haber tarihi bir hata yaptı..

Uyuşturucu baronu Tilki Selim’in yakalanması haberini veren Show haber bülteninde Tilki Selim başlığı ile fotoğrafı yer alan kişi diğer kuruluşlardaki fotoğraflardan farklıydı.

Üstelik bu resimdeki kişi, meslekteki kıdemi 10 yılın üzerindeki polis muhabirilerine de yabancı gelmiyordu. Hafızalarını biraz zorlayanlar onun 30 yıllık polis muhabiri Ahmet Akpak olduğu hemen anladı..

Show Haber’in başındaki Murat Demirel de Ahmet Akpak’la yıllarca aynı kurumlarda çalışmış, emniyetin koridorlarında haber takip etmişti. Dahası Murat Demirel Ahmet Akpak’ın talebesiydi. Ama kaderin garip cilvesi işte… Demirel’in hazırladığı bültende inanılmaz bir hatayla Ahmet Akpak uyuşturucu baronu Tilki Selim olarak gösteriliyordu. Bu affedilir bir hata değildi..

Peki Ahmet Akpak’ın resmi buraya nasıl karışmış olabilirdi.. Bir iddiaya göre gazeteci Akpak, Tilki Selim’in yakalanmasındaki gizli tanıktı..

Şimdi Show Haber’in bu hatayı nasıl düzelteceği , Murat Demirel’in de Ahmet Ağabeyinden nasıl özür dileyeceği merak ediliyor…

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir