Sporting Lisbon Benfica maçı canlı izle

Sporting Lisbon Benfica maçı canlı izle Sporting Lisbon Benfica maçı canlı seyret Sporting Lisbon Benfica maçını canlı izle Sporting Lisbon Benfica maçı izle

Sporting Lisbon Benfica maçı canlı izle Sporting Lisbon Benfica maçı izle Sadece önündeki ilk turda bu sezon kaç, Benfica sefil Porto kovalayan çünkü. uzak 11 puan onlar bu savaşı kazanmak olmalıydın.
Dördüncü turda 3 puan ile Defeated Academica, Nacional ve Vitoria Guimaraes 1-2, Benfica ancak kendi tarihini başlatmak da şampiyon takım dördüncü turda en kötü rekoru sahibi olan en yoksul değil, sadece bir on yıl. şampiyonluk için bir numaralı bir konumda UCV, değerler ve inançlar Benfica düşüş dramatik. Hatta Porto risk Portekiz futbolunun tahtına rakip atmak son 10 Porto önünde 0-5 yenilgisinden sonra bu ekip ile büyür. Hatırlıyorum, Porto Benfica geçen sezon Devrik edilmeden önce 2008/09 ile 2005/06 arası arka arkaya dört sezon boyunca kazandı.

Di Maria (Real), Ramirez (Chelsea), Halliche (Fulham) … choac sapma olduğunu Benfica oyunun kök nedeni en önemli ayağı satmaya karar inkâr etmez. sezon başında Benfica yenilgisinden zaten uyarıdır. Ancak güçleri öğretmen antrenör Jorge Jesus hala bir başarı olarak kabul edilir ne açısından olduğu, ne kış transfer döneminde (Chelsea yarı yetenekli defans oyuncusu David Luiz) sonra yonga. Porto öncesi ağrı yenilgi yana, Benfica dokuz lig dize üst üste galibiyet gerçek bir dev gücüne sahip. Tüm arena eklerseniz, o zaman Benfica Schalke de önceki 1-2 yenilgi tüm 14 maçta kazandığı Şampiyonlar Ligi oyun (2010/08/12) son döner. yetenekli zihinleri ve tüm serin stratejist Jorge İsa’nın elleri sayesinde, bu askerlere bu ve Aimar, Saviola Nuno Gomes gibi görünüyordu aniden inanılmaz güçlü donma süresi dolmuş var. Süre Gaitán, Jimenez, Jara … gibi yeni askerler toplu Benfica katı ve canlandırıcı bir atmosfere dönüşüyor, hızlı bir şekilde entegre. Sadece saldırı (40 ban/14 kayıtları maç), keskin ama Benfica (yiyen 7 ban/14 maç) de çok savunma sağlam. O NHM hala öğretmen antrenör İsa’ya iman budur.

Biliyorum takım 11 puan Porto üst sezon sadece 10 mermi, ama bir kez zamanında etkileyici oyun Benfica özellikle çok büyük mesafeler, daha az, onlar hiç şansı yok. avantajı ile çok güçlü bir ekip ile Sporting Lizbon müşterileri yapmak için psikolojik çatışma yakın rakibi olan üç maç kazandı, Benfica Porto ile açığı daraltmak için, tam bir üç puan maç sonlarında elde etmek mümkün .

Muhtemel 11’ler:

Sporting Lizbon: Patricio; Polga, Pereira, Evaldo, Carrico, Maniche, P. Mendes, Zapater, Cristiano, Djalo, H. Postiga.

Benfica: Jimenez, Luisao, Sidnei, M. Pereira, Coentrao, Garcia, Aimar, Gaitán, Salvio, Cardozo, Jara.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir