Stuttgart Benfica maçı canlı izle

Stuttgart Benfica maçı canlı izle Stuttgart Benfica maçı canlı seyret Stuttgart Benfica maçını canlı izle Stuttgart Benfica maçı

Stuttgart Benfica maçı canlı izle Stuttgart Benfica maçı canlı seyret Stuttgart şu anda 23 oyunları korkunç bir 19 puanla, 17. sırada oturan, Bundesliga sefil bir sezon yaşıyoruz. Son yıllarda, Stuttgart ile hesaba katılması gereken bir güç, hem yurtiçinde hem de Avrupa’da, ama tamamen farklı bir tarafı da çok az etkiledi bu sezon göz olmuştur.

Badden-Württemberg tarafı, son beş Bundesliga demirbaşlar sadece dört puan toplama, ya son demirbaşlar iyileşme emaresi gösteren görünmektedir. Benfica maçı 2-1 kazanmak için geç yürüdü önce Onlar ilk maçı almaya benzemiyor. Yine de genel olarak, hem Avrupa form bu sezon genellikle ağır sık karşı olacağını yüzüne karşı sık sık, Getafe ve Odense, ancak hala birçok oyunda mücadele karşı büyük bir galibiyet kazanarak, aralıklı olarak etkiledi.

VfB, bazı çok ihtiyaç duyduğu güven ve inanç ile fikstür yaklaşım gerekir ancak aşırı onlar oyuna taşıdığını 2-1 açığının dönüm herhangi bir umut durmak istiyorsak bu güçlü Benfica yan onlara sunabilirsiniz tehlikenin farkında kalır. Stuttgart, ama onların hafta sonu oyun arkadaşları alt-yarı tarafı Eintracht Frankfurt karşı olduğunu aslında biraz teselli alabilir hem oyun kazanma umudu ayakta derinlemesine güçlerini kullanmak gerekecektir.

Labbadia yapmak ve Stuttgart’ın sezon kaydetmek basınç, ve bu konuda çok baskıyı hafifletmek için pek yapacak Avrupa Ligi sonraki aşamaya ulaşmak için başarısızlık altındadır.

Break Curse

Benfica, ama her zaman hiçbir zaman, onlar bakmalıdır herhangi bir yan yönelik bir tehdit var sayılır – 18 girişimlerinde – Alman topraklarında bir kazan kaldırdı. Bunların ilk ayağı, ama beraberlik bak onlar için yeterli olacak, biraz baskıyı hafifletmek olacak kazanmak içi boş bir zafer şey dikkate alınması gerekir.

bir mücadele Stuttgart yan bakan onları Almanya’da ilk kazanmak almak için büyük bir fırsat sunuyor. Avrupa’da yarışan bir tarafı, bu tür vurgulayarak kötü formu vuracağını O Glorioso Labbadia tarafında bulunan zayıflıkları yararlanmaya bakmalı sık sık değildir.

Portekizce yan liderleri Porto biraz uzakta da olsa, Portekiz Liga ikinci sırada oturan, çok daha iyi bir sezon tadını çıkarıyor. Onlar arkaya, son on oyun kazanan, empatik şeklinde olmuştur, onlar dar Lyon ikinci sırada üzerinde kaybeden, Şampiyonlar Ligi’nde bir orta grup sahne kampanya keyif aldım.

Bu kravat ilk ayağı sezonun ilk Avrupa Ligi fikstür oldu ve oyunun büyük bölümünde arka ayak üzerinde olmasına rağmen, onlar oyunu kazanmak için başardık. Ancak soru işaretleri kalır: onları çok oyunu, ya da sadece şans geç ralli izin karakter gücü neydi? Ancak bunu içine okumak, Benfica ev bacak içine avantajı taşımak için mutluluk olacaktır.

Takım Haberleri

Stuttgart

Ev tarafı muhtemelen tüm yaralanma ile kızağa Timo Gebhart, Christian Gentner ve Arthur Boka, olmadan yetinmek zorunda kalacaktır.

Benfica

Benfica tek önemli absentee maç cezalı olan etkili orta saha oyuncusu Javi Garcia olacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir