Gaziantep Belediyespor Beşiktaş maçı canlı izle

Ziraat Türkiye Kupası Gaziantep Belediyespor Beşiktaş maçı canlı izle Gaziantep Belediye spor Beşiktaş maçı canlı seyret Gaziantep Belediyespor Beşiktaş maçını canlı izle Gaziantep Belediyespor Beşiktaş maçı izle

Gaziantep Belediyespor Beşiktaş maçı canlı izle Gaziantep Belediyespor Beşiktaş maçını izle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş karşısında seyir zevki yüksek bir maç çıkarmak istiyor
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarına kadar ilerleyen Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş karşısında seyir zevki yüksek bir maç çıkarmak istiyor.

Mavi-beyazlı takımın başkanı Ünsal Göksen, Beşiktaş maçına iyi hazırlandıklarını belirtti. Beşiktaş’ın sahaya rahat çıkacağını kaydeden Göksen, Beşiktaş’ta ilk maçı farklı skorla kazanmış olmanın rahatlığının olacağını dile getirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un bu maçta kendine yakışanı yapacağını aktaran Göksen, bir anlamda rövanş maçına çıkacaklarını ifade etti.Teknik heyete ve futbolcularına güvenenen Göksen, “Her maçta olduğu gibi bu maçta da iyi mücadele ederek, seyir sevki yüksek bir maç seyrettirmek istiyoruz.” dedi. Göksen, kırmızı kart cezalısı Cihan ile sakatlığı süren Ali Sakal, Serdar ve Hakan Bayraktar’ın Beşiktaş maçında oynayamayacaklarını kaydetti.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir