Bursaspor İstanbul Büyükşehir belediyespor maçı canlı izle

Bursaspor İstanbul Büyükşehir belediyespor maçı canlı izle Bursaspor İstanbulspor maçı canlı seyret Lig Tv izle Bursaspor İstanbul belediyespor maçını canlı izle Bursaspor İstanbul belediyespor maçı izle Bursa İstanbul belediyespor canlı izle

Bursaspor İstanbul Büyükşehir belediyespor maçı canlı izle Bursaspor İstanbul belediyespor canlı izle Spor Toto Süper Ligi’nde pazar günü oynanacak Bursaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının bilet fiyatlarında yeşil beyazlı kulüp indirime gitti.

Tüm taraftarları şampiyonluk yolunda desteklemeye beklediklerini ifade eden ikinci başkan Haluk Özkıyıcı, “En büyük güç taraftarımız” dedi.

6 Mart 2011 Pazar günü Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının biletleri bugün satışa çıktı. Yeşil beyazlı kulüp bu maçta şampiyonluk yolunda taraftarların daha fazla desteklemeleri için bilet fiyatlarında indirime gitti. Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı bilet fiyatlarındaki indirim ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Pazar günü sahamızda oynayacağımız Büyükşehir Belediye maçı, şampiyonluk yolunda en önemli sınavlarımızdan biridir. Ancak Şampiyonlar Ligi maçları da dahil olmak üzere son haftalarda tribünlerimizin tümüyle dolu olmaması bizler gibi taraftarlarımızın da dikkatini çekmiş ve Büyükşehir Belediye maçının kritik bir öneme sahip olması nedeniyle, sadece bu maç için bilet fiyatlarında indirim yapılması kararlaştırılmıştır. Takımımızın arkasındaki en büyük güç olan taraftarımızın bu maçta tribünleri doldurmasını amaçlayan uygulamanın sadece bu hafta geçerli olacağını belirterek kombine sahibi taraftarımızın kararımızı anlayışla karşılayacağını umuyoruz.”

Biletix çağrı merkezi, web ve Biletiş gişelerinden bugün 10.00’dan itibaren satışa sunulan karşılaşma biletlerinin fiyatları ise şöyle; VIP 1.Sıra:125 TL, VIP 2-6.Sıra:100 TL, KAPALI :50 TL, Maraton 20 TL, Kapalı Kale Arkası:10 TL, Açık Kale Arkası:5 TL, Misafir:5 TL fiyatları ile satılacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir