AKP Meclise Bile Giremez

CHP Grup Başkan Vekili Hakkı Süha Okay, Başbakan Erdoğan’ı ve AKP’yi eleştirirken çok ilginç bir kehanette de bulundu..

CHP Grup Başkan Vekili Hakkı Süha Okay, hükümetin anayasa değişikliği yapamayacağı gibi Parlamento’dan geçiremeyeceğini öne sürdü.

CHP Kalecik İlçe Kongresi’nde konuşan CHP Genel Sekreteri Önder Sav, seçimlerde başarılı olmak için partililere çalışma talimatı verdi.

CHP Grup Başkan Vekili Hakkı Süha Okay ise gelecek genel seçimlerin ülkenin kader seçimi olacağını aktardı. Başbakan Erdoğan’ı eleştiren Okay, hükümetin Türkiye’nin yargı ve ordusunu yıprattığını savundu.

Son dönemde ortaya çıkarılan ıslak imzalı belge, karargah evleri operasyonu ve kafes operasyonunu eleştiren Okay, askere sivil yargı yolunu iptal eden Anayasa Mahmemesi kararına ilişkin olarak, “Bir laf cambazlığı, bir kelime oyunu yaptılar. Ellerine yüzlerine bulaştı. Ayaklarına dolaştı. Askere sivil yargı yolu kapandı.” diye konuştu.

Hükümetin anayasa değişikliği yapamayacağını öne süren Okay, Değerli arkadaşlarım ne anayasayı değiştirebilirler ne de bu parlementodan geçirebilirler. İlk seçimde bunlar gidecek, yerine Cumhuriyet Halk Partisi gelecek.dedi.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir