Brescia inter maçı canlı izle

Brescia inter maçı canlı izle Brescia inter maçı canlı seyret Brescia inter maçını canlı izle Brescia inter maçı izle Brescia inter canlı izle

Brescia’da Zanetti, Filippini, Cordova, Dallamano, İnter’de Cambiasso, Milito ve Samuel eksik olan isimler.

Guiseppe Iachini’nin yeniden takımı devralmasından sonra Roma ve Udinese deplasmanlarından beraberlikle dönmeyi başaran Brescia, son hafta şampiyonluk yarışı içindeki Napoli deplasmanında da beklediğiminde ötesinde savunma yaparak puan almayı başardı. Baştan sona Napoli ataklarına direnmeye çalıştılar. Napoli özellikle Cavani ve Hamsik ile bir çok net fırsatı değerlendiremedi. Baskının arttığı son bölümlerde ise Brescia kontralarından oluşan pozisyonlar ise Napoli’nin kaçırdığı fırsatlardan çok daha netti.

İnter’e önce Sampdoria ardından da Genoa karşısında galibiyetleri getiren hamle Leonardo’nun Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Bayern Münih karşısında yapmayı beceremediği hamle oldu. İnter’in bu iki karşılaşmada da attığı gollerin dakikalarına ve Pandev’in kulübeden gelip oyuna dahil oluş dakikalarına bakıldığında neyi kastettiğim daha iyi anlaşılmış olur. Genoa karşılaşmasında altı çizilmesi gereken bir isimde Pazzini idi. Eski takımı Sampdoria karşısında 88 dakika çimlerde gezinen Pazzini’nin eski takımı Sampdoria’nın ezeli rakibi Genoa karşısındaki performansı dikkat çekiciydi.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş karşılaşması için Bayern Münih’e konuk olacak İnter’in Seri A’da belki de şampiyonluk düğümünün çözüleceği Milan karşılaşmasına sayılı günler kala puan kaybı yaşamaması lazım. Peki öyleyse geçen haftasonu neden İnter’e karşı bahis yaptın dediğinizi duyar gibi oluyorum. Puan kaybı yaşamaması lazım demek puan kaybetmeyeceği anlamına gelmez. Bu hafta rakip Genoa olsaydı yine İnter’in karşısında olmayı denerdim..

Leonardo Bayern maçını düşünüp 1-2 oyuncu dinlendirmeyi tercih edebilir ancak yine de Brescia’nın Napoli karşısında ki kadar şanslı olamayacağını ve İnter’in kazanacağını düşünüyorum…

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir