Erkek Egosu Nasıl Anlaşılır?

Onların Mars’tan olmadığını bizim gibi Dünyalı olduklarını ve çoğu durumda aslında benzer olduğumuzu bilmemiz gerekiyor.

İnsani duygu ve düşünceler, inançlar benzerlik gösterir. İki insan birbirini anlamaya çalışmaz nedenleri düşünmeden anlayamadığını sanır. Erkekler de kadınlar gibi geniş yelpazeli bir duygu durumu yaşarlar. Bir erkeğin gizli tutkularını öğrenmek için çaba harcayın
Siz onun annesi değilsiniz. Olmaya da çalışmayın. Annelerinden beklediklerini sizden de beklerler ama aradaki farkı ona hissettirin.
Kalın duvarlarını genelde kendi örer. Bu yüzden mutludurlar ve onlara cazip gelir. Daha az güvenen güvensiz erkekler hayatlarının büyük bir kısmında mutsuzdur. Güvenmek, inanmak, sorgulamak onlarda yoktur. Döngülerden sıkılırlar, işi bırakır bir köpek alır bir kitaba başlarlar. Bunu öğrenin.

Nereden geldiğini anlayın. Kırılgan bir döneminde bir ilişkiyi bitirip mi size geldi. Aşk yanılsaması, sosyal baskı ve geçmiş ilişkisinin etkisini size bırakmasına izin vermeyin.
Sizinle beraber olmak istiyorsa bile acele etmeyin. Erkekler aşk girişimlerinde acelecidir bu iki taraf için de hata olabilir. Bekleyin inceleyin ve görün. Anne ya da arkadaşlarını tanıyın onun cayma potansiyelini ölçün.

Cinsiyetini dikkate alarak neler hissedebileceğini düşünün. Erkeklerin sekse sıcak baktıklarını bu yüzden ilişkilerinde sorun yaşadıklarını unutmayın.
Arkadaşlarıyla iletişime geçin, empati yapın.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir