Karabükspor Bursaspor maçı canlı izle

Kardemir Karabükspor Bursaspor maçı canlı izle Karabükspor Bursaspor maçı canlı seyret Ligtv izle Karabükspor Bursaspor maçını canlı izle Karabükspor Bursaspor canlı izle Karabükspor Bursaspor maçı izle

Karabükspor Bursaspor maçı canlı izle Karabükspor Bursaspor canlı izle Türk Telekom Arena’dan 1 puanla dönen Kardemir Karabükspor bu hafta evinde, Bursaspor’u konuk ediyor. Karabük’te bu maç öncesinde de sakat ve cezalı oyunular nedeniyle sıkıntı yaşanıyor. Emenike, Tozo, Muhammet ve Hocine sakatlıkları nedeniyle, Hakan Özmert de kart cezası nedeniyle sahada olamayacak. Emenike’nin yokluğunda hücumda zorlanan Karabük’te, Hakan’ın da olmayışı hücum organizasyonlarını zayıflatacaktır.

Son 4 maçında yalnızca 1 galibiyet alan ve zirve yarışında yara alan Bursaspor, Karabük deplasmanından galibiyetle dönerek toparlanmak istiyor. Son maçında da Belediye ile berabere kalan yeşil-beyazlılar Sercan Yıldırım ve Volkan Şen’in yokluğunu hissediyor. Sercan transfer gelişmeleri, Volkan da sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan uzak kaldı. Volkan ve Sercan’ın maç kadrosunda olması bekleniyor. Bursa’da tek eksik ise sakatlığı bulunan Vederson.

Bu maçta Bursaspor’un kazanarak yara saracağını düşünüyorum. Garanticilere önerim ise Bursaspor çifte şans olacak…

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir