Kurtlar Vadisi Filistin Online Full izle

Kurtlar Vadisi Filistin Online Full İzle Kurtlar Vadisi Filistin Full İzle Kurtlar Vadisi Filistin Online İzle Kurtlar Vadisi Filistin Online Full İzle Kurtlar Vadisi Filistin İzle

Kurtlar Vadisi Filistin izle seyret, Kurtlar Vadisi Filistin online izle seyret, Kurtlar Vadisi Filistin full izle seyret. Kurtlar Vadisi Filistin izle seyret, Kurtlar Vadisi Filistin online izle seyret, Kurtlar Vadisi Filistin full izle seyret.

Yıllardır Perşembe günlerimize ambargo koyan Kurtlar Vadisi dizisi, şimdi de Kurtlar Vadisi Filistin filmiyle karşımıza çıkıyor. Heyecanın, aksiyonun ve maceranın bir an bile eksik olmayan filmimiz, geçtiğimiz aylarda Filistin ile İsrail arasında yaşanan acı verici konuyu ele alıyor.

Gazze’ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin’e gitmiştir. Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir.

Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar’ı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer’in kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkânları işleri zorlaştırmaktadır. Polat, Moşe’ye ulaşmaya çalışırken, Filistin’de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat’a yardım eden herkesi hapse atmaktadır. Ancak teknolojik imkânlar ve kural tanımazlık, Moşe’yi kurtarmaya yetmeyecektir.

Kurtlar Vadisi Filistin Online Full izle

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir