Eski sevgiliyi unutmak

Öncelikle dileriz ki hiç kimse sevdiğini unutmak zorunda kalmaz ki buda mümkün olmayacak kadar zordur malesef

Aşk, kendisiyle birlikte getirdiği anlamsız mutluluğun yanında anlamsız acıda getiriyor.

Aşk, mutluluğuda, acıyıda en yüksek dozlarda yaşatıyor kişiye ve kişi gün geliyor unutmak zorunda kalıyor. İşte o kara gün için size önereceğimiz bilgilerimize isterseniz bir göz atın Melek‘lerim.

x-sevgilisini unutturmak mümkün mü? Ex-sevgilisinin adını, kokusunu, tenini, vücut kıvrımlarını, saçının rengini tamamen unutmalı. Peki, unuttuğundan kesinlikle emin olabiliyor muyuz? Hayır, hiçbir zaman! Yine de kendimize göre bir dizi yöntem geliştirebiliriz. Nasıl mı? İşte cevabı!
Hayatın her alanında olduğu gibi duygusal ilişkilerde de kendine güvenen, soğukkanlı, kontrollü, açık fikirli, anlayışlı, rahat ve modern bir kadın hayal edin. Yaşadığı toplumun tabularını aşmayı başarmış, yerli yersiz kıskançlık krizi yaşamayan, dostlarını seçerken kadın-erkek ayrımı yapmayan ve sevgilisinden de yapmasını beklemeyen… Peki böyle bir kadın nerede tekler? Egosu ne zaman kırılır, kendine güveni hangi noktada sarsılma tehlikesi geçirir? Cevabı basit! Elbette yatak odasında!

seks; kendimizi manevi açıdan savunmasız ve çırılçıplak bulduğumuz, hassas bir deneyimdir. Dolayısıyla bu deneyimi yaşarken bir takım tehditlerin varlığını çok daha yoğun bir şekilde hissederiz. Söz konusu tehditlerin başındaysa eski sevgiliyle karşılaştırılma ihtimali yer alır hep. İtiraf edelim! Biz kadınlar birlikte olduğumuz erkeğin cinsel ve duygusal geçmişini merak etmeden duramıyoruz. Sık sık bu konuda sorular sormak ya da dolambaçlı yoldan ufak tefek bilgi kırıntılarına ulaşmaya çalışmak doğamızda var. Bu küçük ve zararsız dedektiflik oyunu, bu masum merak, ne yazık ki bazı ilişkilerde büyüyüp bir canavara dönüşebiliyor.

Sevgilimize bizden önce hangi ellerin dokunduğunu öğrenmeye çalışmak, mazoşist yanımız aslında. Bir yanımız partnerimizin elbette daha önce başka kadınlarla da seviştiğini kabul ederken, bir yanımız da onu sadece bize âşık bir erkek olarak görmek istiyor. Oysa duygusal açıdan istediğimiz kadar reddedelim, mantığımızla biliyoruz ki eski sevgili onun hayatının ve kişiliğinin ayrılmaz bir parçası; bize geldiği ve bizim de çok hoşlandığımız halinin ortaya çıkmasında payı olan kadın! Ancak hepsi bu kadarla kalmalı!

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir